Görüş Bildir
Haberler
“Aziz Yıldırım’ı Neden Seveyim?”

“Aziz Yıldırım’ı Neden Seveyim?”

Batuhan
10.09.2015 - 10:27

Teknik direktörülük kariyerini Katar'da sürdüren Bülent Uygun, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönem Sivasspor ile Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Bülent Uygun, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şok ifadeler kullandı.

Teknik direktörlük kariyerine Katar’da devam eden Uygun, Yıldırım’ı neden sevmediğini açıkladı. Fanatik gazetesine konuşan Uygun, şunları söyledi:

“Aziz Yıldırım’ı sevmem dememin sebebi ona yapılan kumpas yüzünden biz de hapis yattık ve 8 ay cezaevinde kaldım onun yüzünden. Ama o benim en mutlu günüme gelmedi. Böyle bir insanı niye seveyim. İnsan en azından bir yöneticisini yollardı ama ne dost ne arkadaşlık onun için önemli bir şey değil. Sivasspor’u çalıştırırken faul sonrası yedek kulübesinin camlarını sinirden kırınca, ‘Ben varken Fenerbahçe’ye asla gelemez’ diyen bir adamı niye seveyim ki.”

“YA HAPİSTELER YA YURT DIŞINDA”

Kendilerine operasyon düzenleyenlerin ya hapis yattığını ya da yurt dışına kaçtığını hatırlatan Uygun, o dönem ile ilgili şunları söyledi:

“Bize bu operasyonu yapan emniyettekiler bir inşaat şirketinden 800 milyarlık evi, 3 milyarlık maaşla nasıl almışlar bir açıklasınlar. Nurculuk başka birşey bunlar başka bir yapı birbiriyle karıştırılmasın. Bir tarafta vatanı sevenler diğer tarafta vatanını satanlar var. 17 Aralık 2013’ten bir ay önce Amerika’da kimler bir araya gelmiş ne kararlar alınmış, neler görüşülmüş bunun cevabını versinler.”

“İYİ Kİ ASKER SELAMI VERMİŞİM”

Asker selamını ilk kendisinin yaptığını söyleyen Uygun “Ben 1994’te asker selamı veriyordum şehitlerimiz için. Şimdiki dönemi görünce 20 yıl evvel böyle bir şey yaptığım için gurur duyuyorum, iyi ki vermişim” şeklinde konuştu.

AMK Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0