Görüş Bildir
Haberler
'Astori, Galatasaray'ı Çok İstiyor'

'Astori, Galatasaray'ı Çok İstiyor'

Batuhan
31.01.2014 - 14:20

'Astori, Galatasaray'ı Çok İstiyor'

Galatasaray’ın stoper arayışlarında en önemli opsiyonu olan Davide Astori, sarı kırmızılı takıma gelmeyi çok istiyor.

Cagliari’de oynayan 27 yaşındaki başarılı savunmacının temsilcisi, FIFA Menajeri Renzo Contratto, “Astori, Galatasaray’a gelmeyi çok istiyor” dedi.

GALATASARAY’LA GÖRÜŞÜYORUZ, SORUN YOK ÖNEMLİ OLAN CAGLIARI’YLE ANLAŞMAK

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Contratto, “Galatasaray futbolcumla ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ancak mali nedenlerden dolayı transfer zor gözüküyor. Bana göre çok çalışmak gerekir. Cagliari, tüm haklarıyla satmak istiyor. Kiralamak değil. Tabii satış fiyatı için doğrudan kulübün başkanıyla görüşmek gerekiyor. Biz Galatasaraylı idarecilerle görüşüyoruz. Bizim açımızdan sorun yok. Ancak kulüplerin anlaşması gerekir” diye konuştu.

MANCINI, ASTORI’Yİ İSTİYOR. ASTORI DE GALATASARAY’A TRANSFER OLMAYI ÇOK İSTİYOR

Renzo Contratto, net olarak, “Astori, Galatasaray’a transfer olmak istiyor. Bu son derece açık. Arzusu ve isteği Galatasaray’da oynamaktır. Benim izlenimim Roberto Mancini’nin de futbolcuyu transfer etmeyi çok istediği yönünde. Ancak kulüp kiralık transfere sıcak bakmıyor. Galatasaray’ın satın alması gerekir. Bu nedenle bir zorluk yaşanıyor. Birazcık daha beklemek gerekir. Biliyorum ülkenizde 3 Şubat’a kadar transfer devam ediyor. Bakalım neler olacak” dedi.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17312...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın