Görüş Bildir
Haberler
'50. Yılda Şampiyonluğa Kilitlendik'

'50. Yılda Şampiyonluğa Kilitlendik'

Batuhan
10.12.2015 - 12:35

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta, '50. yılda şampiyonluk söyleminin camia farkına vardı. Seçimle ilgili bir söylem değildi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50. yılda şampiyonluk sözüyle ilgili 'Bu bir süreç, gerçekten 50. yılda şampiyonluğa kilitlendik. Camia da artık farkına vardı. Bu farkındalığın sonucunda artık başarıya doğru koşmak gerekiyor' ifadelerini kullandı.  

'Oyuncular öksüz çocuklar gibiydi'

Muharrem Usta, kulübün dışarıdan gördüğüyle içerisinde gördüğü şeylerin birbiriyle örtüştüğünü belirterek, 'Oyuncularda şunu gördüm, biraz öksüz çocuklar gibiydi. Kendilerini yalnız ve biraz sahipsiz hissettiklerini fark ettim ama bugün itibarıyla bambaşka bir hava ile hayata tekrar başladılar. Sorunları da tek tek çözülmeye başlandı. Bence kulübün içindeki hava da değişmeye başladı. Bu bir değişim süreci ama uzun süreli olmayacak kısa sürede çok şey değişeceğine hepimiz şahit olacağız.'

'Teknik direktör konusunda doğru adım atmamız gerekiyor'

Kulüpte art arda farklı toplantılar yaptıklarını ve bazı kararlar aldıklarını aktaran Usta, şöyle devam etti:

'Genel kanaatimiz şu oldu, devre arasına 3 maç var. Teknik direktör konusunda doğru adım atmamız gerekiyor. Bugün hemen karar vermemizin doğru olmadığı kanaatine vardık. Sadi hocam devre arasına kadar devam edecek. Biz devre arasına kadar teknik direktör konusuna karar verebiliriz. Kalıcı bir teknik direktör veya Lucescu konusu vardı biliyorsunuz, hepsi dahil olmak üzere. Karar verdiğimiz anda uygulamaya geçmiş olacağız. En geç sezon arasına kadar bu konuyu bitirmiş oluruz.'

'Trabzonspor yıldızlar almalı da vermeli de'

Barcelona'nın Cardoza'ya teklif yaptığına ilişkin haberler konusunda da Usta, 'Basını 2 gündür yoğunluğumdan dolayı takip edemedim. Bir yerlerden benim de kulağıma geldi. Gerçek bir bilgi elimde yok, bilmiyorum. Trabzonspor yıldızlar almalı da vermeli de. Ancak aldıklarını verdiği zaman kazanarak vermeli. Alırken ona göre oyuncu alması lazım. Gelecek vaat eden parlak oyunculara yönelmemiz lazım. Yüksek bonservis bedelleriyle alıp, bedava veya düşük fiyatlara gönderme yeri olamayız. Bundan acilen kurtulmamız lazım' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
1
1
0
0