Görüş Bildir
Haberler
Yeni YotaPhone İddialı Geliyor

Yeni YotaPhone İddialı Geliyor

Batuhan
28.02.2014 - 14:20

Yeni YotaPhone İddialı Geliyor

Rus akıllı telefon üreticisi Yota, standart dokunmatik ekran ile e-mürekkep ekranı bir araya getirdiği ilk YotaPhone ile dikkat çekmişti. Firmanın yeni YotaPhone’u ise çok daha iddialı.

Yeni YotaPhone, bir önceki modelin birçok sorununu ortadan kaldıran, daha iyi bir Android’li telefon. Bir önceki modelin 4,3 inçlik HD (720p) ekranı yerine, yeni cihazda Full HD (1080p) çözünürlük sunan 5 inç ekran tercih edilmiş. Yeni YotaPhone’un oval ve göze hoş görünen yeni tasarımı, bir önceki modelin köşeli ve hantal tasarımdan çok daha cezbedici.

YotaPhone’un yeni modeli, bir önceki sürümünü birçok açıdan geliştiriyor. Renkli dokunmatik ekran 5 inçlik Full HD ile güncellenirken, e-mürekkep ekran da büyük ölçüde geliştirilmiş; daha büyük, daha ince çerçeveli ve inç başına 235 piksel düşüyor. Bir önceki YotaPhone’un kafa karıştıran arayüzü de, yeni cihazda yerini daha kullanıcı dostu bir arayüze bırakmış.

Yota, henüz yeni çift ekranlı telefonunun satış detaylarını açıklamadı. Bir önceki model şu an yalnızca Rusya’da ve batı Avrupa’nın bazı ülkelerinde satılıyor. Yota, daha iyi ve şık yeni telefonunu daha fazla ülkede satmak istiyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/02/yeni-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın