Görüş Bildir
Haberler
Yeni Moda Suda Spor

Yeni Moda Suda Spor

bella ran
02.04.2014 - 10:49 Son Güncelleme: 02.04.2014 - 13:18

Dünya genelinde popülerliği gün geçtikçe artan suda spor trendi, Türkiye’de de başta kadınlar olmak üzere herkesi etkileyecek.

Suda spor yapma trendi dünyada gitgide popülerleşiyor. Basınçlı suyun oluşturduğu direnç ile eklemler zorlanmadan hareket yapılabiliyor ve normal spora göre daha da fazla kalori yakılması sağlanıyor.

Spabike’ın sunduğu kromoterapi özelliği sadece fiziksel rahatlama değil ruhsal rahatlama da sağlıyor. Suyun vücudun ağırlığını desteklemesi ile, hamileler, kilo problemi yaşayanlar, kas ve eklem ağrıları olduğu için spor yapamayan kişiler de zorlanmadan ve keyif alarak etkili bir sonuca ulaşabiliyor. Spabike kabinlerinin yan duvarlarında bulunan su jetlerinin vücuda yaptığı masaj, kullanıcıya zindelik ve tazelik kazandırıyor.

Jetlerin yaptığı basınç vücudun kan dolaşımını hızlandırırken, suyun sürtünmesi bacaklara masaj etkisi yaratıyor ve suyun bacaklar üzerindeki uyarımı sporun etkisini 2 katına çıkartarak selülit problemlerinin azalmasını sağlıyor. 30 ya da 45 dakikalık seans seçenekleri bulunan suda sporun bu zaman aralıklarında yaktırdığı kalori miktarı ise 400 ila 600 arasında değişiklik gösteriyor.

haber kaynağı: 724saglik.org/fitness

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın