Görüş Bildir
Haberler
Yeni iPhone'ların Üretim Tarihleri Belli Oldu

Yeni iPhone'ların Üretim Tarihleri Belli Oldu

Caner
09.04.2014 - 19:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni iPhone'ların Üretim Tarihleri Belli Oldu

Japon EMSOne sitesi Tayvanlı Industrial and Commercial Times'ı kaynak gösterdiği haberinde, Apple'ın 4.7 inç'lik iPhone'un seri üretimine temmuz ayında, 5.5 inç'lik iPhone'un ise eylül ayında başlayacağını belirtti.

Raporda her iki yeni nesil iPhone'un bu senenin 4. çeyreğinde ama belirsiz bir tarihte piyasaya sürüleceği yazıyor. Ayrıca 4.7 inç'lik iPhone'un daha önce açıklanacağı ve 5.5 inç'lik modelden önce çıkacağı vurgulanıyor.

Nisan başında Reuters tarafından bildirilen haberde , 4.7 inç'lik iPhone'un mayıs ayında seri üretime gireceği sonbaharda çıkacağını belirtmişti. 5.5 inç'lik modelin ise hücre teknolojisindeki sorunlardan dolayı ertelendiğini ileri sürmüştü. Japon gazetesi Nikkei ise yeni iPhone'ların eylülde çıkacağını iddia etmişti. Tüm bu gelişmelere karşın UBS analisti Steve Milunovich, 4.7 inç'lik iPhone'un bu sene çıkacak tek model olduğunu öngörüyor. 5.5 inç'lik modele ise şimdilik belirsiz gözüyle bakıyor.

Yeni iPhone veya iPhone'larla ilgili her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. Ama Apple klasik olarak buz gibi sessizliğini koruyor. Nelerin olacağını ise eylül ayında düzenlenecek olan Apple etkinliğinde göreceğiz.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0