Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi İçkiye Benziyorsun?

etiket Yatakta Hangi İçkiye Benziyorsun?

Bu sefer de yatakta hangi içki gibi olduğunu söylüyoruz. Testi çöz sonucu gör.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsten hoşlandığını sorarak başlayalım.

2. Şimdi de bize en sevdiğin sosu söyle.

3. Bir de baharat seç bakalım.

4. Aşağıdaki erkeklerden hangisi daha yakışıklı peki?

5. Şimdi de aşağıdaki kadınlardan hangisinin daha güzel olduğunu söyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi renk iç çamaşırı sence daha seksi?

7. Peki izlemekten en çok keyif aldığın spor dalını sorsak?

8. Hangi mevsimde doğdun?

9. Son olarak balayında aşağıdaki şehirlerden hangisine gitmeyi tercih ettiğini seç de bu test huzur içinde çözülsün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kola!

Kola!

Sen yatakta kola gibisin. Can yakıyorsun ama tatlı da bir aroma bırakıyorsun damaklarda. Yatakta eğlenceli ve seksisin. Cana yakın kişiliğin yatağa da yansıyor ve partnerin senleyken asla ama asla rahatsız olacak bir şey bulamıyor. Dediğimiz gibi kola nasıl boğaz yakıyorsa içildiğinde ama bir türlü o muhteşem tattan vazgeçemiyorsak sen de yatakta partnerine öyle bir tat bırakıyorsun. Biraz sertsin can yakıyorsun ama senin tadını alan için o sertlik vız gelip tırıs geçiyor ve acının da müptelası oluyor.

Ayran!

Ayran!

Sen yatakta ayran gibisin. İçten, samimi kısacası bizden birisin. Gerçek hayatta neysen yatakta da osun. Rahatsın bir kere. İşini yavaş yavaş yayık ayranı gibi yayıya yayıla görüyorsun. Yarattığın ferahlama hissi de cabası. Yatakta birazcık tembel olduğun gerçeğini bir kenara koyarsak eğer sana bir tavsiyemiz olacak. Nasıl ki yabancılar ayranın tadını sevmez ama biz Türkler bayılırız işte bu durum senin için de geçerli. Yani diyoruz ki öyle gözün yabancıları pek aramasın. Sen Türkleri Türkler de seni sever. Boşuna şansını deneyip de heba olma yaban ellerde. Burada zaten etrafında pervane olan çok.

Su!

Su!

Sen yatakta su gibisin. Saf, temiz, duru. Bütün kartlarını açık oynuyorsun. Neysen osun bir kere. Ekstra bir özelliğin yok ama diğerlerinden farklı bir özelliğin var ki bütün ekstra özelliklere bedel. Diğer hepsi vazgeçilebilirken sen vazgeçilmezsin. Diğer hepsi olmadan yaşanılabilir ama sen olmadan yaşanılmaz. Keşke herkes yatakta senin gibi olsa da hiçbir çiftin cinsel hayatı sekteye uğramasa.

Vodka!

Vodka!

Sen yatakta vodka gibisin. Eğlenceli, enerjik ve dur durak bilmeyen. Senin yatakta sınırların yok gibi bir şey. Her yeniliğe açıksın ve her şeyi denemek istiyorsun. Gerçek hayatta olduğu gibi yatakta da eğlenmeyi çok ama çok iyi bilen birisin. Daha ilk anda partnerin bunun farkına varıyor ve o da sana ayak uyduruyor. Doğal olarak da ortaya harika bir sonuç çıkıyor.

Viski!

Viski!

Sen yatakta viski gibisin. Sertsin. Karşındakini adeta çarpıyorsun. Ama sana çarpılanın da senden vazgeçmesi gerçekten zor oluyor. Kaliteli ve bilge bir insan olduğunu her alanda olduğu gibi yatakta da gösteriyorsun. İşinin ehli olduğunu o kadar çok belli ediyorsun ki zaten seni dışarıdan gören işte aradığım kişi bu diyor. Yalnız sana bir tavsiye. Sen de kendin gibi tecrübeli insanlarla birlikte olmalısın yoksa amatörler senin elinde heba olur gider. Çarpılır, yere düşer. Bayılır, kusar. Al sana rezalet. Sonrası da vicdan azabı. O yüzden sen sen ol dikkatli ol.

Şarap!

Şarap!

Sen yatakta şarap gibisin. Senin için söyleyebileceğimiz şey tek kelimeyle romantik. Ağzın o kadar iyi laf yapıyor ki karşındaki insanın senden etkilenmemesi mümkün değil. Ayrıca damaklarda bıraktığın tad da adeta gurme lezzeti. Tabii ki içmesini bilene. Sen bakma şarabı ispirto diye nitelendirenlere. Şarap dünyanın en klas içkisidir. Tıpkı senin gibi.

Bira!

Bira!

Sen yatakta bira gibisin. Genç ve enerji dolusun. Ayrıca her zaman her ortamın da aranan ismisin tıpkı bira gibi. İnsanlar senin özel bir zaman aralığında değil her zaman birlikte olmak istiyor. Bol köpüklü, bol neşeli, bol muhabbetli, diğer içkilere göre çokça tüketilebilen doğal olarak da en çok tercih edilensin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
584
418
187
147
42
35
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

sizce de bu kadar cinsel içerik fazla değil mi ? dozu kaçti artik. Türkiye cinselliğin afrikasidir falan diye atip tutup kiziyosunuz, ama kendiniz her gün 2-... Devamını Gör

materyalist-bonnie

yuh be, tamam cinselligin dozaji sana fazla gelebilir, eyvallah da buradan tecavuze baglamak nedir ya? yaziklar olsun, bir seyde de sapik zihniyetinizi belli... Devamını Gör

Berkut Keskin

are you kola? are you sex?