Görüş Bildir
Haberler
Yaşlandığınızda Yapmadığınız İçin Pişmanlık Duyacağınız 15 Şey

etiket Yaşlandığınızda Yapmadığınız İçin Pişmanlık Duyacağınız 15 Şey

Forever New Türkiye
22.05.2014 - 11:58 Son Güncelleme: 03.06.2014 - 17:11

Yaşlandığınızda Pişmanlık Duyacağınız 15 Şey

Hala zamanınız varken hayatınızda bazı şeylere farklılık katmaya başlamalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşlandığınız kişiye açılamamak

Geriye dönüp baktığınızda hoşlandığınız veya şans verip vermemekte kararsız kaldığınız biri olduğunu göreceksiniz. Pişman olmamak için zamanında adım atsanız iyi olur.

2. Şansınız varken seyahat edememek

Yaşlandığınızda aile ve iş gibi sorumlulukları bırakıp gidemeyeceğiniz için seyahat fırsatlarını değerlendirmeye çalışın. Unutmayın zaman her şeyden daha değerlidir.

3. Geleceği olmayan bir ilişkiye vakit harcamak

Yalnız kalma korkunuz yüzünden asla geri getiremeyeceğiniz yılları sizin için anlamı olmayan ilişkilere harcamaktan vazgeçin.

4. Asla birikim yapamamak

Hayatınızı tabi ki yaşayacaksınız fakat o anlamsız para harcadığınız günleri geride bırakıp biraz para biriktirmeye ne dersiniz?

5. Hiç para harcamamak

Her kuruşu biriktirip isteklerinizi ve hayatınızı göz ardı etmek de gereksiz. Sizi mutlu edecek şeyler için para harcamaktan kaçınmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fazla içine kapanık bir hayat yaşamak

Biliyoruz biraz zor olsa da bazen utangaçlığınızı üzerinizden atıp yeni insanlarla tanışmanız gerekiyor. Yeni insanlar demek, yeni heyecanlar ve yepyeni tecrübeler demektir. Bunu unutmayın.

7. Cildinize özen göstermemek

Bir sabah uyanıp aynaya baktığınızda cildiniz için çok geç olduğunu farketmeden önce ona özen gösterip bakım yapmaya başlamalısınız.

8. Özendiğiniz forma girmek için fazla zaman harcamak

'İyi gözüküyorsun' diyenleri dinlemeyip kilo vermek için çok uğraştığınızda durup biraz düşünmeniz gerekiyor. Hem zamanınızı hem de sağlığınızı olmadık hayaller peşinde harcamayın.

9. Başka insanların ne düşündüğünü fazla önemsemek

İnsanlar her ne olursa olsun sizi yargılamaya devam edecekler. Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın ve mutlu olmaya bakın.

10. Ailenizle yeterince ilgilenmemek

Bir gün aileniz artık yanınızda olmayacak ve onlara kızıp uzaklaştığınız, konuşmadığınız bu günleri pişmanlıkla hatırlayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Evde çok fazla zaman geçirmek

Bazı günler evden çıkmamak en iyi tercih olsa da zamanınızın çoğunu yatakta dönerek yada tv izleyerek geçirmemelisiniz.

12. Üniversiteye gitmemek

Her ne kadar sistem sizi yıldırmaya çalışsa da üniversiteye girmeyi bile denememek önemli bir eksiklik. Çok şey kaçırdığınıza emin olabilirsiniz.

13. Biriyle gereksiz yere kavga etmek

Geriye dönüp düşündüğünüzde 'aslında fazla tepki vermişim' dediğiniz anlar olmuştur. Pişmanlıklarınızı küçük bir özürle örtebileceğinizi unutmayın.

14. Sağlıksız beslenmek

Küçük kaçamakların kimseye zararı yoktur fakat bunları alışkanlık haline getirmek ileride önemli sağlık problemleri yaşamanıza neden olabilir.

15. O elbiseyi almamak

15. O elbiseyi almamak

Forever New mağazasının önünden geçerken görüp de çok beğendiğiniz o elbiseyi almamak size mutsuzluktan başka ne getirebilir ki :) Biliyoruz kararsız kaldığınızı. Hadi gelin bir daha bakın inceleyin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
12
10
8
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın