Görüş Bildir
Haberler
Xiaomi Mipad Ön İncelemesi

Xiaomi Mipad Ön İncelemesi

Pchocasi
26.07.2014 - 17:05

Xiaomi Mipad Ön İncelemesi

iPad Mini’ye en büyük rakipler arasında gösterilen Xiaomi MiPad yeni tableti ile iPad Mini’ye meydan okuyor.

Küçük tabletlere bir yenisi daha eklendi. Çin’li Xiaomi , 7.9 inç büyüklüğüne sahip “ Retina ” ekranlı tableti MiniPad’i piyasaya sürüyor. Tablet 2048 x1536 piksel çözünürlüğü ile harika bir ekran deneyimi yaşatabiliyor. Ayrıca 326 ppi ve 4:3 oranı ile sağlamlaştırılmış.

ŞIK TASARIM, EKSTRA DEPOLAMA ALANLARI

NVIDIA Tegra K1 yonga setinden güç alan tablet, 2.2 GHz işlemci hızına kadar çıkıyor. Ayrıca dört çekirdekli ARM Cortex – A15 merkezi işlem birimine sahip. Tablette 2 GB RAM ile desteklendiği gibi, dahili depolama birimi kullanıcıların isteğine göre 16 GB ve 64 GB olarak satın alınabiliyor. Yok bu hafızalarda bana yetmez diyorsanız MicroSD desteği ile 128 GB daha ekstra depolama alanına sahip olabiliyorsunuz.

Siyah ve beyaz renklerinin yanı sıra mavi, sarı, yeşil ve pembe renkleri de tabletlere farklı konseptler kazandırmış durumda. Plastik gövdeye sahip olan Xiaomi MiPad ‘in arka bölümünde 8 MP çözünürlüğe sahip diyaframlı bir kamera bulunurken, ön panel kısmında ise görüntülü konuşmalar veya Selfie severler için 5 MP değerinde ikinci kamerası bulunuyor.

ÇİN’LİLERDEN DE BU BEKLENİRDİ !

MiPad’in yurt dışı satış fiyatı şuanda 250 – 290 $ etiket fiyatı ile raflarda. Çin’li firmanın bu yeni tabletine alıcı gözü ile baktığımızda değerlendirilebilir özellikler ve şık tasarımı bulunuyor. Fakat iPad Mini’ye aşırı benzemesi tabletin olumsuz yönlerinden birisi diyebiliriz. Kopyalama konusunda profesyonelleşen Çin’lilerden de bu beklenirdi.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/xiaomi-mipad-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın