Görüş Bildir
Haberler
Wenger Mesut Özil'e Sahip Çıktı

Wenger Mesut Özil'e Sahip Çıktı

Fatih
11.02.2014 - 21:04

Wenger Mesut Özil'e Sahip Çıktı

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, son maçlardaki performansıyla eleştirilen Mesut Özil'in kendini toparlayacağına inandığını söyledi.

Basın toplantısında konuşan Fransız teknik adam, Liverpool'a deplasmanda 5-1 kaybettikleri lig maçını kaza olarak nitelerken, 'Kaybetmek her zaman hayal kırıklığı yaratır. Bir maçta yenilmek önemli değil, genel olarak sezona bakmalısınız' dedi.

Takım defansının son maç dışında istikrarlı bir performans sergilediğini ve bu zor durumdan çıkacaklarına inandığını belirten Wenger, son maçlardaki performansıyla eleştirilen Mesut Özil'e ise sahip çıktı.

Liverpool karşısında Mesut'un iyi oynamadığını kabul eden Wenger, 'Yine de Premier Lig'in temposuna ayak uydurabilecek fiziksel seviyeye çıkmak için çok çalışıyor ve benim için hala olağanüstü bir oyuncu' değerlendirmesinde bulundu.

Özil'in dünya klasında bir oyuncu olduğunu kanıtladığını vurgulayan Fransız çalıştırıcı, 'Üzerinde fazla baskı kurmamaya dikkat ediyorum. Yeterince iyi oynamadığı zamanlar bunu fark ediyor ve zamanla kendi performasını da sorgulayacaktır. Bunlar normal şeyler' şeklinde konuştu.

Wenger, hafta içi Manchester United ile oynayacakları maçta takımının tekrar yükselişe geçeceğine inandığını da vurguladı.

Arsenal, 55 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın