Görüş Bildir
Haberler
Webo: "F.Bahçe Halkla Bütünleşiyor"

Webo: "F.Bahçe Halkla Bütünleşiyor"

Fatih
28.10.2014 - 19:17

Webo: "F.Bahçe Halkla Bütünleşiyor"

Fenerbahçe'de kaleci Mert Günok ile golcülerden Pierre Webo, taraftarlar ile bir araya geldi.

Fenerbahçe'de ’En büyük sponsorumuz taraftarımız’ sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkarılan 2014/2015 sezonu formaları için Fenerium mağazaları'ndaki imza organizasyonları Karadeniz Ereğli ile sürdü.

15. randevu Karadeniz Ereğli Elif Otel’de

Fenerium imza günü organizasyonlarının 15.’si Karadeniz Ereğli’de bulunan Elif Otel’de gerçekleştirildi. Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Pierre Webo ile kaleci Mert Günok taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. Oyuncular imza töreni öncesinde şu açıklamalarda bulundular:

Pierre Webo: “Fenerbahçe halkla bütünleşiyor”

“Karadeniz Ereğli’de çok sıcak bir karşılama oldu. Burada yaşayan Fenerbahçeli taraftarlar bizleri çok güzel karşıladı. Burada dernek açılışına katıldık ve ardından spor okulundaki çocuklarla bir araya geldik. Onlar geleceğin futbolcu adayları ve çok hepsi çok mutluydu. Taraftarlarımızın yeni sezon formalarını imzalayacağız. Daha sonra ‘hedef 1 milyon üye’ projesi kapsamında düzenlenecek geceye katılacağız. Fenerbahçe, gittiği her şehirde taraftarıyla, halkla bütünleşiyor. Biz de bunlardan büyük mutluluk duyuyoruz. Biz futbolcular olarak fedakârlık yapıyoruz bu konuda. Biz taraftarımızla birlikte büyüyen ve başarılı olan bir kulübüz. Bu kaynaşmanın da artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Ben herkese teşekkür ederim.”

“Bu kentte bize gösterilen sıcak karşılamaya çok güzeldi. Bizler bu projeye destek olmak için Türkiye’nin her yerine gidiyoruz. Bugün de buradayız ve çok mutluyuz. Burada yaşayan Fenerbahçeliler, bizleri yakından görmek istiyorlar. Taraftarımızla bir arada olmak bizleri gururlandırıyor.”

Mert Günok: “Türkiye’nin dört bir yanında...'

“Ben de özellikle Karadeniz Ereğli halkına teşekkür ederim. Burada Fenerbahçe sevgisi çok büyük ve bunu Futbol okulundaki çocuklardan, sokakta oynayan çocuklara kadar görüyoruz. ‘hedef 1 milyon üye’ projesi kapsamında buradayız ve taraftarımızla bir aradayız. Biz burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye’nin dört bir yanında taraftarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz.”

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın