Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Yazılım Etkinliklerini Yayınlayan Platformlar

Türkiye'de Yazılım Etkinliklerini Yayınlayan Platformlar

Türkiye'de Yazılım Etkinliklerini Yayınlayan Platformlar

Son yıllarda Türkiye’de  yazılım sektörüne verilen önemin arttığını ve bu alanda yapılan faaliyetlerin yaygınlaştığını söyleyebiliriz. Yazılım alanında düzenlenen birçok yazılım etkinlikleri, günleri, kampları  da sektöre verilen önemin gitgide arttığına ve bu alanda kaliteli yazılımcıların yetiştirilmesi  gerektiğine kanıt olarak gösterilebilir.

“Yazılım Her Yerde” sloganıyla devam edelim. Peki,  yazılım ile ilgili etkinlikleri nereden takip edebiliriz? Aşağıda sıralayacağım platformlar yazılımcılara ilaç gibi gelecektir:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

yazilimgunleri.com

Önümüzdeki  3 sene içerisinde yazılım etkinlikleri, kampları, hackathonlar ve yazılım projeleri konusunda en geniş veri bankası olmayı hedefleyen Yazılım Günleri,  Şubat 2016 itibariyle  “Yazılım Her  Yerde” sloganıyla yola çıkıyor.

Yazılımla ilgili ücretsiz etkinliklerin -workshopların, seminerlerin, kampların- paylaşıldığı sitede aynı zamanda ücretsiz mobil yazılım dilleri ve web programlama eğitimleri de düzenlenmektedir. Katılımcılar düzenlenen etkinlikleri web sitesinden takip edebiliyor ve ücretsiz olarak düzenlenen eğitimlere katılma fırsatı elde ediyor.

geleceğiyazanlar.com

Eylül 2013'de sosyal sorumluluk projesi ile hayata geçirilen Geleceği Yazanlar, katılımcılara mobil yazılım dilleri ve web programlama eğitimlerinden faydalanma fırsatı veriyor. Katılımcılar düzenlenen etkinlikleri siteden takip edebiliyor. Bu eğitimler yazılı, video ve doğrudan yerinde, fiziksel dersler şeklinde alınabiliyor. Eğitimleri başarıyla bitiren katılımcılar, tamamladıkları yazılım dillerinin sertifikalarına sahip oluyor.

etkinlik.webrazzi.com

E-ticaret, mobil, dijital, finansal servisler ve girişimcilik gibi dikey alanlarla düzenlediği tek günlük (tematik) konferanslara ek olarak yılda 1 kez Webrazzi Summit adında Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı düzenleyen Webrazzi;  yerli ve yabancı binlerce konuk ve yüzlerce  konuşmacıyı ağırlıyor. Webrazzi-Etkinlik üzerinden etkinliklere ulaşılabiliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın