Görüş Bildir
Haberler
Turkcell, Apple Ürünleri İçin Anında Teknik Destek Veriyor

Turkcell, Apple Ürünleri İçin Anında Teknik Destek Veriyor

WeBeyn
07.03.2014 - 12:43

Turkcell, Apple Ürünleri İçin Anında Teknik Destek Veriyor

Yurt dışındaki Apple mağazalarında sunulan hızlı ve verimli teknik destek hizmeti, Turkcell ile Türkiye’ye geldi.

Apple ürünlerinin yazılım ve donanımları için, onarımdan değişime her türlü teknik sorunu aynı gün içinde çözüme ulaştıran sistem, ilk olarak Turkcell’in İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi, Capitol ve Kanyon’daki 4 mağazasında devreye girdi. Turkcell’in Akıllı Destek hizmeti kapsamında sunulacak olan Apple desteğinden tüm Turkcell’liler yararlanabiliyor.

Turkcell, Türkiye’de ilk kez Apple ürünleri için mağazada anında teknik destek hizmeti sunmaya başladı. Sorun her ne ise teknik servise gitmeden aynı gün içinde Turkcell mağazasında çözüme ulaştırılmasını hedefleyen servis sayesinde, Apple kullanıcıları yazılımla ilgili sorunlarının yanında her türlü arızanın da hızla giderilmesini sağlıyor. Ekran ya da “home” tuşu onarımı, batarya değişimi gibi müşterinin çoğu kez fazlaca vakit ve enerji harcayarak gidermeye çalıştığı sorunlar anında çözüme ulaştırılıyor. Onarımın yanında gerektiğinde anında değişim de yapılabiliyor.

Apple Teknik Destek hizmeti, Turkcell’in Akıllı Destek sistemi içerisinde, sadece Apple ürünlerine satış sonrası hizmet desteği verecek Genpa Teknisyenleri tarafından sağlanıyor. Teknisyenler İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi Turkcell konsept mağazalarında 12:00-20:00 arasında görev yapacak ve iPhone’lar için anında destek verecek. Kanyon ve Capitol Alışveriş mağazalarında ise iPhone’lar teslim alınarak gün içinde çözüm sunulacak.

WeBeyn.com

Kaynak: http://www.webeyn.com/turkcellden-app...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın