Görüş Bildir
Haberler
Türk Sinemasının 100. Yıl Onur Ödülleri Veriliyor

Türk Sinemasının 100. Yıl Onur Ödülleri Veriliyor

Ulaş
11.06.2014 - 17:20 Son Güncelleme: 11.06.2014 - 17:40

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) ve İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı (İTVF) kapsamında Türk Sineması’nın 100. Yılı anısına onur ödülleri veriliyor!

İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı’nın birinci gününde gerçekleşecek olan Onur Ödülleri gecesinde Yeşilçam Sineması’nın değerli isimlerine “ Türk Sineması 100. Yıl Onur Ödülü ” takdim edilecek.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ödül töreninde Vedat Türkali, Ertem Göreç, Safa Önal, Mehmet Dinler, Ülkü Erakalın, Aram Gülyüz, Necip Sarıcı, Yılmaz Atadeniz, Memduh Ün ve Duygu Sağıroğlu 100. Yıl Onur Ödülü alacak.

Türk Sineması 100. Yıl Fotoğraf Sergisi İTVF’de!

100- Yıl Onur Ödülleri töreni öncesinde Yeşilçam’ın duayen set fotoğrafçısı Güngör Özsoy’un fotoğraflarından oluşan “Türk Sinemasının 100. Yıl Fotoğraf Sergisi” yer alacak.

19 yaşında Hürriyet Fotoğraf Ajansı’nda fotoğrafçılığa başlayan Güngör Özsoy, Metin Erksan, Ertem Eğilmez, Orhan Aksoy, Çetin Karamanbey, Lütfü Akad, Memduh Ün, Tunç Başaran gibi isimlerle çalıştı.

Yeşilçam’ın usta set fotoğrafçısı olan Güngör Özsoy’un sergisi İTVF kapsamında 3 gün boyunca Haliç Kongre Merkezi’nde yer alacak.

  • Haber Türk
Kaynak: http://www.haberturk.com/kultur-sanat...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0