Görüş Bildir
Haberler
TRT'den İki Dizi Ekranlara Veda Ediyor! Hangi Diziler Final Yapıyor?

TRT'den İki Dizi Ekranlara Veda Ediyor! Hangi Diziler Final Yapıyor?

TRT 1'de yayınlanan ve reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan iki dizi için final kararı alındığı ortaya çıktı. İki dizinin izleyicisi bu duruma bir hayli üzülecek. Hangi iki dizi TRT1 ekranlarına veda ediyor? Sorusu akıllara gelirken biz de sizin için final yapan dizileri derledik. İşte final yapan iki dizi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'de ekranlara gelen Dünya Hali dizisi ile Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı. İki dizinin de ilk dönemler reyting sıralaması güzel giderken son haftalarda lisede alt sıralara indi. Bu nedenle hem Dünya Hali dizisi hem de Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ekrana veda ediyor.

Dünya Hali Dizisi Ne Zaman Ekrana Veda Ediyor?

Dünya Hali Dizisi Ne Zaman Ekrana Veda Ediyor?

Neden Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda daha önce 'Tutunamayanlar' dizisinin yönetmenliğini yapan Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu'nun oturduğu Dünya Hali'nin, düşük reytingler nedeniyle 20. bölüm itibarıyla ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Ne Zaman Ekrana Veda Ediyor?

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Ne Zaman Ekrana Veda Ediyor?

Bir başka final kararı ise Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizi için geldi.  Geçen sezon başlayan ve büyük de ilgi gören dizi, ikinci sezonda izleyici kaybı yaşadı. Daha önce 60 dakikalık bölümler halinde planlanan ama ekrana geldikten sonra 120 dakikalık formata dönüş yapan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı. Dizi 31. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın