Görüş Bildir
Haberler
Trend alarmı: İddialı Renkleri Denemeye Cesaretin Var mı?

Trend alarmı: İddialı Renkleri Denemeye Cesaretin Var mı?

Makyaj.com
27.07.2015 - 15:37 Son Güncelleme: 27.07.2015 - 15:40

Hiç farklı makyaj stili denedin mi? Mesela vişne çürüğü ruj veya turuncu far? İşte Poppy ve Cara Develingne kardeşler farklı makyajlarıyla bizi hayran bıraktılar. Özellikle beyaz tenlilere çok yakışan pastel renkli makyaj, yaz aylarının vazgeçilmezlerinden. Güneşin tonlarını yüzüne yansıtmak istiyorsan bu renkler tam sana göre. Denemeye cesaret edemeyeceğimiz renkleri deneyerek, cesaretlerini ve kendilerine olan güvenlerini gösteren Develingne kardeşlerin makyajlarını yakından inceleyelim.

Vişne çürüğü ruj

Beyaz tenine çok yakışacağını düşündüğümüz bu ruj rengini denemeye var mısın? Poppy'nin açık renkli saçlarına ve tenine çok yakışan koyu renk rujunu, aynı tonda göz kalemi ile kombinlemiş. Sen de alt kirpiğine sürdüğün koyu vişneçürüğü göz kalemini, parmağınla dağıtarak bu görüntüye ulaşabilirsin. Bu makyajı, zıt renkli elbise ile kombinleyebilirsin. Bizim tavsiyemiz, elektrik mavisi veya siyahtan yana.

Turuncu far

Sen de gözlerinde klasik renklerden sıkılmadın mı? Yaz mevsiminin gelmesiyle renklenen stilini, gözlerine yansıtmanın tam zamanı! Cara'nın yaz partisinde sürdüğü turuncu renkli göz farı bu yazın en moda görüntülerinden biri. Turuncu göz farını nude ruj ve bol rimelle tamamlayabilirsin. Kaşlarını da doldurmayı unutma çünkü gün boyu gözlerin odak noktası olacaktır. Portakal rengi bu görünüme yaz renkleri çok yakışır. Yaz gecelerinde giydiğin mavi elbiseni turuncu makyajınla kombinlemeye hazır mısın?

Daha fazlası için : makyaj.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
michael-jackson

CESARETİM VAR BU MAKYAJI BEN YAPARIM -,-