Görüş Bildir
Haberler
Titanfall Fraksiyonları Hakkında Ayrıntılar

Titanfall Fraksiyonları Hakkında Ayrıntılar

Onedio Medya
10.02.2014 - 18:35

Titanfall Fraksiyonları Hakkında Ayrıntılar

Titanfall 'un yapımcısı Respawn oyunda şu an için açıklanan iki fraksiyon hakkında (Militia ve IMC) bazı ayrıntılar paylaştı.

MILITIA

Frontier Militia, Frontier sistemlerinin savunmasıyla görevli. Diğer fraksiyon IMC'ye karşı birleşmiş çiftçiler, haydutlar, korsanlar ve paralı askerlerden oluşuyor. Militia'nın karakterleri şunlar:

MacAllan Titan Savaşları sırasında yeterliliğini kanıtlamış bir IMC rütbelisi olan MacAllan, resmi kayıtlara göre 15 yıl önce gemide bir isyan başlatmış ve sonrasında ortadan kaybolmuştur. Ancak bu raporlar henüz doğrulanmamıştır.

Bish Bish Dünya'da doğmuş ve IMC tarafından eğitilmiş bir elektrik mühendisi. IMC tarafından ihanete uğrayan Bish beş parasız bir şekilde bilmediği bir yerde kalır ama doğru zamanda, doğru yerde gelen bir teklif sonucun da Militia'ya katılır.

Sarah Ailesini IMC'nin operasyonları nedeniyle kaybeden Sarah intikâm için yemin eder. IMC Frontier'dan atılmadan rahat yüzü görmeyecektir. Kariyeri boyunca Militia için çok sayıda gizli görevi başarıyla yerine getirmiştir.

IMC

IMC, Hammond Engineering adında, doğal kaynakları işleyen küçük bir şirket olarak ortaya çıkmış, Titan üretimine dair talep ile 15 yıl içinde dev bir şirket haline gemliştir. Amacı kârlılığını maksimize etmek ve yatırımcılarını mutlu etmek olan IMC, kanunu veya kaba kuvveti lehine kullanmaktan hoşlanmakta. IMC askerleri şunlar:

Graves Bürokratik olarak ikinci komutan sınıfındaki Graves kitaba uygun hareket etme konusundaki yetersizliği nedeniyle sahada askerleri yönlendirmeyi tercih etmekte. IMC birlikleri için çok riskli sayılan taktiklere başvurmaktan çekinmiyor.

Blisk Güney Amerika'lı Blist bir bilgi sızdırma ve isyan bastırma uzmanı. İlk işinde kendisine tropik bir cennet kuracak kadar para kazanınca IMC'den gelen daha fazla para kazanma fırsatı sunan teklifi geri çevirememiş.

Spyglass Spyglass, IMC'nin lojistik, yol bulma, takviye ve iletişim konularından sorumlu bilgisayar ağının kişilik bulmuş hali. Çok sayıda üretilebildiklerinden Spyglass'lara savaş alanında kolay harcanabilir bir gözle bakılmaktadır.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36503-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın