Görüş Bildir
Haberler
TFF O Cezaları da Değiştirdi

TFF O Cezaları da Değiştirdi

Batuhan
25.07.2014 - 12:50

TFF O Cezaları da Değiştirdi

Türkiye Futbol Federasyonu daha önce yeni disiplin talimatına göre karar veremediği bazı cezaları yeniden düzenledi.

Türkiye Futbol Federasyonu yeni disiplin talimatına göre bazı cezaları yeniden düzenledi.

TFF üç gün önce yapılan açıklamaya göre Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçen yıldan kalan cezaları yeni disiplin talimatnamesine göre düzenlemiş ve böylelikle seyircisiz oynama cezaları tribün kapatma cezası olarak değişmiş ve cezalar iç ve dış saha olarak ayrılmıştı.

Ancak PFDK kararında daha önce kendi sahasında seyircisiz oynama cezası alan bazı takımlara ne ceza verileceği konusunda hüküm olmadığından bu cezaların devamı kararı alınmıştı.

PFDK'nın talimata eklenen 53/8. fıkra uyarınca çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilmiş ve infazı tamamlanmayan seyircisiz oynama cezalarının re'sen yeniden değerlendirilmesi sonucunda almış olduğu kararlarla Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'na yaradı.

Kırmızı-Mavililerin geçen sene evinde Samsunspor'la oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezası 10 bin TL para cezası olarak değiştirildi.

Bunun yanında aynı durumda olan diğer takımlar Hatayspor, Elibol Sandıklıspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Localtime Fatih Karagümrük takımlarının cezaları da para cezasına çevrildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0