Görüş Bildir
Haberler
Tasarımcılar İçin Yepyeni Bir Fırsat: Market Place

Tasarımcılar İçin Yepyeni Bir Fırsat: Market Place

Neden Market Place ?

İnternet çağının getirdiği en önemli gelir kaynaklarından birisi de, kendi işini kurabilme fikri. Çünkü bir çok maliyetten uzak durarak, daha az efor sarf ederek internette bir mağaza sahibi olabilir ve tasarımlarınızı insanlara sunabilirsiniz.

Kupa, Tshirt, Yastık, Puzzle ve Daha Fazlası

Mutlu etmenin adresi Çiçeksepeti, özgün hediye tasarımlarıyla, tshirt, kupa, yastık, puzzle ve benzeri ürünler için fark yaratacak yetenekli tasarımcılar arıyor.

Çiçeksepeti Güvencesi Nereden Geliyor ?

Amerikalı Amazon.com ve Avrupalı Venture Capital Şirketi HummingBird ortaklı Çiçeksepeti'nin, gündemi takip eden, güncel esprileri yakalayabilen, görselleştirebilen her şeyden önce tasarımlarını insanların üzerinde görmek, kullanımına sunmak isteyen tüm tasarımcılar için yarattığı mükemmel bir fırsat.

ÇS Market Place'in Avantajları Neler ?

Özellikle genç ve yeni tasarımcıları hedefleyen Market Place hareketimizin senden beklentileri; lisans gerektirmeyen orijinal ve özgün tasarımlar yaratman. Bunun dışında her şey bize ait.

Avantaj Derken ?

- Her türlü operasyonel (baskı, üretim, lojistik vb.) detayları biz üstleniyoruz.

- İsmine / Markana özel bir URL adresi oluşturuyoruz.

- Sosyal Medya Kanallarımızdan duyurular yapıyoruz.

- Banner ve reklam çalışmaları hazırlayarak müşterilerimize tasarımlarını ulaştırıyoruz.

ÇS Market Place'de Nasıl Kazanacağım ?

Tasarımlarını bize ulaştırdığında yapılacak değerlendirme sonrasında bir sözleşme imzalıyoruz. Ürünlerinin, mağazada satıldıkça toplam satış bedeli üzerinden %20 komisyon ödüyoruz.

Eğer sen de Market Place sahibi olmak ve adını duyurmak istersen kendini tanıtan kısa bir yazıyla birlikte portfolyonu ve çalışmalarını marketplace@ciceksepeti.com adresine mail atman yeterli.

Acele et, bu fırsat herkes için!

Diğer tasarımcılarımızı görmek ve katılmak için Market Place Sayfamızı inceleyebilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın