Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Girişimcilikte Tokat Vizyonuna Katkı

Sosyal Girişimcilikte Tokat Vizyonuna Katkı

Sosyal Girişimcilikte Tokat Vizyonuna Katkı

Sosyal Girişimcilikte Tokat Vizyonuna Katkı Projesi, Tokat Valiliği koordinatörlüğünde Tokat Belediyesi ve Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindire Derneği ortaklığında uygulanmakta, OKA tarafından desteklenmektedir. Dem Derneği kurucularından Ayşe Duygu İşeri, tarafından verilen eğitimler sonunda katılımcılara katılım belgesi töreni düzenlendi. Tokat Kent Konseyi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Tokat Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, OKA İl Koordinatörü Mehlika Dicle Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Dernek Başkanı Müslim Kaçmaz katılmıştır.

Tokat Kent Konseyi başkanı Abdullah Gürbüz, 'OKA tarafından desteklenen, Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi ve TEKMED işbirliğinde düzenlenen proje Tokat vizyonuna katkı sağladığına inanıyorum.” Dedi

OKA İl Koordinatörü Mehlika Dicle, 'Tokat’ın ilk teknik destek projesini burada birlikte uyguladık. Bu proje bir başlangıç olsun. Tokat’ın daha fazla teknik destekten faydalanacağını umuyorum ve teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tokat Belediye Başkan Yar. Selahattin Kelemci; 'Belediyecilik sadece kaldırım ve yol yapmak değildir. Diğer alanlarda ki ihtiyaçları da karşılamaktır. İnsanlara balık tutmayı öğretmek gereklidir. Burada alınan eğitimler siz katılımcıların hayatta karşılaşacakları sorunlara çözüm üretmede faydalı olacaktır.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Tokat Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu; 'Katılmayı çok istediğim programa, işlerimin yoğunluğu yüzünden katılamadım. İçinde sosyal olan her şeyi çok beğeniyorum. Tokat Valiliği ve Dernekler İl Müdürlüğü olarak kısa süre önce proje yapma kapasitesine sahip 70 yerel STK temsilcisini çağırıp toplantı düzenledik ve eğitim verdik. Sosyal girişimcilik, sosyal sorunlara kökten çözmek veya mücadele etmektir. Duyarlı insanlar sorunları görür, derdi olan derdine çare arar. Sosyal girişimcilik milletimizin yitik hazinesidir. 2023 Türkiye Vizyonuna sosyal ve duyarlı il Tokat olmalıdır. Eğitim alan sosyal girişimcilerimizi gururla hayırla yad edecek çalışmalarda görmek istiyorum.” Dedi

Kaynak: http://www.tekmed.org.tr/haber.php?en...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın