Görüş Bildir
Haberler
Sony Xperia Z1 Compact Türkiye'de!

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye'de!

WeBeyn
17.03.2014 - 14:22

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye'de!

Sony'nin bir süre önce Las Vegas'ta düzenlenen CES 2014'te tanıttığı modeli Xperia Z1 Compact, Türkiye'de satışa sunuldu.

Xperia Z1′in özelliklerini şık ve daha yeni bir boyutta (4.3 inç) sunan Xperia Z1 Compact, su ve toza dayanıklılıyla dikkat çekiyor.

Sony’nin amiral gemisi Xperia Z1’in tüm özelliklerini, premium bir üründe ama kompakt boyutta yaşamak isteyenler için Xperia Z1 Compact Türkiye’de. Turkcell satış noktalarında ve elektronik marketlerde satışa sunulan Xperia Z1 Compact’ın fiyatı ise 1999 TL olarak açıklandı.

Sony’nin üstün kamera özelliklerini barındıran Xperia Z1 Compact, 20.7 megapiksellik kamerası, 1/2.3 tipi CMOS görüntü sensörü Exmor RS, Sony’nin ödüllü G Lensi ve görüntü işleme motoru akıllı BIONZ™ ile mükemmel bir fotoğraf kalitesi sağlıyor.

Xperia Z1 Compact, bu teknolojilerin benzersiz birleşimi sayesinde, flaşın yetersiz kalacağı, loş ortamlarda bile keskin ve parlak görüntüler elde edebiliyor. Yüksek deklanşör hızı ve 3x net görüntü zoom sayesinde, uzak mesafeden yapılan çekimlerde de karelerin flu olmasını engelleniyor. Superior Auto, akıllı ortam tanıma teknolojisiyle karmaşık ayarlarla gerek kalmadan olağanüstü görüntüler yakalamanızı sağlıyor.

Sony’nin etkileyici OmniBalance tasarımlı, toza ve suya dayanıklı (IP55 & IP58) Xperia Z1 Compact, hem şık bir görünüme hem de üstün bir dayanıklılığa sahip. Özel kamera düğmesiyle su altında da video ve fotoğraf çekme imkanı sunan Xperia Z1 Compact, beyaz, siyah, limon yeşili ve pembe gibi canlı renk seçenekleriyle farklı tarzlara hitap ediyor. Akıllı tasarımın getirdiği bir diğer yenilik olan Glove Mode sayesinde Xperia Z1 Compact, eldivenle bile her hava koşulunda rahatça kullanılabiliyor. Xperia Z1 Compact’ın tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

WeBeyn.com

Kaynak: http://www.webeyn.com/sony-xperia-z1-...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın