Görüş Bildir
Haberler
Sizin İçin En Ateşlisi Yıldız Haritanızda Saklı! Burcunuza Göre Zevke Geleceğiniz En İyi Seks Pozisyonları

Sizin İçin En Ateşlisi Yıldız Haritanızda Saklı! Burcunuza Göre Zevke Geleceğiniz En İyi Seks Pozisyonları

dorukOz
10.09.2022 - 00:32

Seks hepimiz için vazgeçilmezdir, bunu hepimiz biliriz. Ancak en çok zevk alınan seks pozisyonları kişiden kişeye göre değişebiliyor. Bu değişim yıldız haritası üzerinden yorumlandığında, karşımıza burçların en çok keyif aldığı seks pozisyonları da çıkıyor. Biz de sizler için burçların yıldız haritasına göre hangi seks pozisyonlarını denemesi gerektiğini açıklıyoruz.

Başlayalım mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç: Üstteki kız pozisyonu!

1. Koç: Üstteki kız pozisyonu!

Koç burçları genel olarak yatakta hakim olmayı seviyor. Kimsenin köşeye sıkıştıramadığı koç burçları, ne istediğini ve nasıl elde etmesi gerektiğini iyi biliyor. Bu nedenle tüm kontrol koçta olmalı. Aynı zamanda yatakta koçlarla olabildiğince hareket haline olmanız tutkulu bir deneyimin habercisi.

2. Boğa: Kelebek pozisyonu!

2. Boğa: Kelebek pozisyonu!

Aşk ve zevk tanrıçası Venüs’ün yönetiminde olan boğalar seksi derinlemesine yaşıyor. Tam anlamıyla seks için yaşayan boğalar için olabildiğince derine girebildiği ve seksi yoğun bir şekilde yaşadığı pozisyonlar tercih sebebidir.

3. İkizler: Ayakta el arabası pozsiyonu!

3. İkizler: Ayakta el arabası pozsiyonu!

İkizlerin önemli bir özelliği esnek ve rahat olabilmeleridir. Başlı başına bir meydan okuyucu olan ikizler, yatak odasında bile bu özelliğini yansıtır. Ayakta el arabası pozisyonunun pek kolay olmayacağını düşünebilirsiniz ancak bu pozisyonla ikizler burcunun zevkten dört köşe olacağına emin olabilirsiniz.

4. Yengeç: "The shard" pozisyonu!

4. Yengeç: "The shard" pozisyonu!

Türkçe karşılığı 'kırık' veya 'çömlek kırığı' anlamına gelen bu pozisyon, duygusal  ve yakınlığı seven insanlar olan yengeçlerin en çok zevk alacağı pozisyonlardan biri. Bunun sebebi, shard pozisyonuyla fiziksel temasın en yoğun ve şehvetli yaşanmasıdır.

5. Aslan: Köpek pozisyonu!

5. Aslan: Köpek pozisyonu!

Neredeyse bütün aslan burçları gizliden gizliye çılgın bir serseri olduğunu bilirler. Bir aslan gibi saçlarını savurabildikleri ve kalça hareketleri yapabildikleri pozisyonlar aslanların serseri ruhlarını yansıtan favori seks poziyonlarındandır. Bu sebeple köpek pozisyonunun aslan burçlarında zevki arşa çıkartan bir etkisi oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak: Örs pozisyonu!

6. Başak: Örs pozisyonu!

G noktasını en iyi başak burçları biliyor gibi görünüyor. Bir zerafet timsali olan ve alçakgönüllülüğüyle insanları feth eden başak burçları yatakta da bir başka. Örs pozisyonu, kadının yatakta sırtüstü yatıp bacaklarını göğüslerine çekip erkeğin dizlerinin üzerinde kadına yaslanmasıyla oluyor. Bu sebeple de örs pozisyonu, başak burçlarının hızlı, sert ve derinlemesine yaşadığı ve zevkten dört köşe olduğu bir pozisyondur.

7. Terazi: Kucakta seks pozisyonu!

7. Terazi: Kucakta seks pozisyonu!

Yatakta gösteriş yapmayı ve bütün becerilerini kullanmayı seven terazi burçlarının en çok keyif aldığı pozisyon kucakta olandır. Venüs’ün yönettiği terazi burçlarının kucak dansıyla veya bir striptizle gösteriş yapması, içindeki şehveti uyandıran etkileri ortaya çıkartırken seksi bambaşka boyutlara taşır. Tüm bunların dışında terzi burçları tüm pozisyonlara açık olmasıyla gerçekten dikkat çekiyor.

8. Akrep: Ters kovboy pozisyonu!

8. Akrep: Ters kovboy pozisyonu!

Ters kovboy, yatakta ne yapmak istediklerini çok iyi bilen akrep burçlarının vazgeçilmez pozisyonudur. Ters kovboy pozisyonu, seks sırasında çekim yapmayı seven akrep burçlarının yüzün görünmemesini sağlar ve birliktelik daha zevkli bir hale gelir. Gizliliği seven akrepler için son derece uygun görünüyor.

9. Yay: Ayakta seks pozisyonu!

9. Yay: Ayakta seks pozisyonu!

Maceraperest olan yay burçları, gerçekten bu pozisyon tam size göre! Her yerde ve her koşulda yapılan ayakta seks pozisyonu, kaçmanın ve kovalanmanın heyecanıyla bedenini şehvet duyguları saran  yaylar için çok uygun. Evde dilediğiniz konumunda serbestçe yapılabilen ayakta seks pozisyonuyla yay burçları kendinden geçiyor, bizden söylemesi.

10. Oğlak: 69 pozisyonu!

10. Oğlak: 69 pozisyonu!

Herkesin bildiği ve artık klasikleşmiş 69 pozisyonu oğlak burçları için çok ideal. İki taraf içinde son derece zevkli olan bu pozisyon, hem duygusal  hem  cömert hem de adaletli olan oğlaklar için bulunmuş gibi. 69 pozisyonunda fiziksel temasın fazla olması da oğlakları etkileyen bir özellik olduğunu söylemek gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova: Hareket et ve salla pozisyonu!

11. Kova: Hareket et ve salla pozisyonu!

Kova burçları ritim ve hareket seviyor. Analitik ve meraklı özellikleriyle fark yaratan kova burçları, eşyaları farklı amaçlarla kullanmaktan keyif alıyor. Hareket et ve salla pozisyonunda çamaşır makinesi çalışırken girdiği döngüler ve titremeler kovalar için adeta seksi başka bir boyuta taşıyor.

12. Balık: X faktörü pozisyonu!

12. Balık: X faktörü pozisyonu!

Balık burçları için en ideal gün, bütün bir günü yatakta geçirmek olduğu söylenebilir. Aşk, empati ve sabır burcu olarak dikkat çeken balıklar x faktörü pozisyonuyla kendinden geçiyor.  Balık burçlarının yatakta herkesin zevke geldiğinden emin olması gerekiyor ve x faktörü pozisyonu tam da bunu sağlıyor. X şeklini yaratmak için iki tarafın da göğüslerini arkaya doğru yaslaması, farklı oyuncakların kullanımını da sağlıyor haberiniz olsun!

Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?

Yorumlarda buluşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
23
20
18
12
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Oğlak: 69 pozisyonu!

h.ibrahim

enteresan (:

h.ibrahim

terazikucakda :)

k4dir

5 🥳