Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliyle Konuşurken Nelere Dikkat Etmeli?

Sevgiliyle Konuşurken Nelere Dikkat Etmeli?

Kadınon.com
06.01.2015 - 16:58 Son Güncelleme: 07.01.2015 - 21:26

Sevgiliyle Konuşurken Nelere Dikkat Etmeli?

Yeri diğer insanlardan çok ayrı olan kişilerdir sevgililer. Değerleri bu kadar farklıyken onlarla konuşulan şeyler ve konuşma şekilleri de elbette farklı olmalı.

Yeri diğer insanlardan çok ayrı olan kişilerdir sevgililer. Değerleri bu kadar farklıyken onlarla konuşulan şeyler ve konuşma şekilleri de elbette farklı olmalı. Ama bazı ince çizgiler vardır. Ve ne kadar mutlu bir birliktelik yaşadığınızı, o çizgilerin neresinde durduğunuz belirler.

Sevgilinizle konuşurken yanlış anlama eğiliminde bulunmak, işlerin rengini değiştirebilir. Mesela, erkek arkadaşınız size 'bıktım' dediğinde sizden bıktığı yerine tartışmaktan bıktığını düşünmek suları daha çabuk sakinleştirir.

Neler söylediğiniz kadar, nasıl söylediğiniz de oldukça önem taşıyor. Bundan dolayı konuşmalarınızda ses tonumuza ve mimiklere oldukça dikkat etmek gerekiyor. İyi bir şey söylüyor olsak da eğer ifadelerimizle bunu yansıtamıyorsak ya da yanlış yansıtıyorsak farklı tepkiler almak sözkonusu olabilir.

Ağlamak bir kadının en güçlü silahlarından biridir. Ama yerinde kullanıldığında. Fazla ağlamak sevgilinizi gerçekten sizden uzaklaştırmaya yetecek bir sebep.

Bir erkek ailesi konusunda özellikle annesi konusunda oldukça hassastır ve onlara kesinlikle saygı gösterilmesini ister. Erkek arkadaşınızın ailesi ile ilgili konularda oldukça dikkatli konuşmanız gerekiyor ki istenmeyen gergin anlar yaşanmasın.

Seven her kadın kıskanır elbette ama bunun da sınırını bilmek gerekir. Fazla kıskançlık ciddi bir güven problemine yol açar. Güvensizlik hissi, ilişkinin sağlam taşlarını yerinden oynatabilir.

Yazar: Esra Hurma

Kaynak: http://www.kadinon.com/ask-iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın