Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü Süprizi Hazırlamanın İncelikleri

Sevgililer Günü Süprizi Hazırlamanın İncelikleri

HediyeSepeti
27.01.2015 - 15:43 Son Güncelleme: 16.02.2015 - 17:55

Sevgililer Günü Süprizi Hazırlamanın İncelikleri

Sevgililer günü hediyesi denince herkesin aklına üç aşağı beş yukarı bir şeyler gelir. Ancak hediyenizi şık bir sevgililer günü süprizi ile bütünleştirerek çok daha anlamlı ve etkileyici hale getirmek tamamen sizin elinizdedir. İyi bir sevgililer günü sürprizi hazırlamadan önce bazı noktalara dikkat etmenizde fayda var. Hazırlayacağınız sürprizin çok özel olması için önerilerimizden yararlanarak ufkunuzu genişletebilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin…

Sınırlarınızı Belirleyin!

Sevgililer günü sürprizi hazırlamak deyince herkesin aklından bir şeyler geçiyordur. Ancak önemli olan sizin bütçenize, enerjinize ve vaktinize göre nasıl bir şey yapabileceğinizi iyi değerlendirmeniz olacaktır. Özel bir yat kiralayıp sevgilinizle baş başa romantik bir gece geçirmek harika bir sevgililer günü hediyesi olabilir ama sevgililer günü bütçeniz için biraz fazla kaçacaktır. Bu yüzden sınırlarınızı bilip bu ölçekte en etkili ne yapabileceğinize karar vermeniz çok daha uygun olacaktır.

Emek Harcayın!

Sevgililer günü hediyesi ne almalı diye düşündüğünüz gibi, sevgilim için nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim diye düşünerek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Tamamen sevgilinize özel sizin elinizden çıkma bir sürpriz en pahalı hediyeden bile daha değerli olacaktır. Belki sevgiliniz için kendi ellerinizle bir yemek hazırlayabilirsiniz ya da her zaman gittiğiniz bir yeri sevgiliniz için bambaşka bir atmosfere çevirerek sevgilinizle baş başa vakit geçirebilirsiniz. Biraz hayal gücünüzü zorlamanızda fayda var.

Klişelerden Uzak Durun

Mum ışığında romantik bir yemek, kırmızı güller vs. Tahmin edin kaç çift sevgililer gününde bunları yapacak? Bu yıl bir farklılık yapın. İnanıyoruz ki, biraz kafa yorarsanız bundan çok daha iyisini düşünebilirsiniz ya da bu aktiviteyi biraz daha zenginleştirebilirsiniz. Belki yemek öncesinde sevgilinizle beraber bir spa masajı yaptırarak rahatlayabilirsiniz ya da şehirden biraz uzaklaşmak da iyi bir fikir olabilir.

Romantizmi Arttırın

Ne kadar cool olursanız olun sevgililer gününe yalnız girmeyecekseniz biraz romantik olmanızda fayda var. Sevgililer günü, hediyesinden sürprizine tüm detaylarıyla romantik dokunuşlar içermeli. Aşkınızı ifade edebileceğiniz bir hediyeyi romantik sevgi sözleriyle takdim edebilir, romantizmin dozunu arttırmak için danteller ya da tüller kullanarak süslemeler yapabilirsiniz. Sevgililer gününde biraz kabuğunuzu kırsanız hiç fena olmaz.

Ona Özel Olduğunu Hissettirin

Kadın için ya da erkek için sevgililer günü hediyesi hazırlarken ne yaparsınız yapın, yapacağınız şeyin tamamen sevgilinize özel olduğunu hissettirmeye bakın. Hediyelerinizi kişiselleştirin ya da herkesin tercih ettiği mekanlarda sevgililer günü kutlamak yerine tamamen siz ve sevgilinize özel bir yerde olmaya gayret edin. Önerilerimize kulak vererek sevgilinize unutulmaz bir sevgililer günü sürprizi yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın