Görüş Bildir
Haberler
Serdar Aziz'e Inter Kancası!

Serdar Aziz'e Inter Kancası!

Batuhan
11.11.2015 - 11:36

Serdar Aziz'in menajeri, Inter'in başarılı savunma oyuncusu için resmi teklif yaptığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar , Inter 'in başarılı savunma oyuncusunun transferi için Bursaspor 'a resmi bir teklif yaptığını söyledi.

Radyospor 'a yaptığı açıklamalarda yurtdışından teklifler aldıklarını belirten Canatar, Roberto Mancini'nin Serdar'ı çok istediğini vurgularken, 'Inter, Bursaspor'a resmi teklifini verdi. Mancini bana Serdar'la birlikte Türkiye'den bir oyuncuyu daha istediğini söyledi. Zaten Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde de Serdar'ı istiyordu.' dedi.

Serdar'ın Premier Lig'de forma giyebilecek kapasitede olduğunu savunan Canatar, şöyle devam etti: 'Benim fikrim Türk futbolcularının Premier Lig'e gitmesi yönünde. Yurtdışından kulübe Serdar için ulaşan teklifler var. Bursaspor yönetimi buna karar verecek.'

Canatar, Şenol Güneş'in Bursaspor'u hedef alan açıklamalarında 'Senin kaptanın bana gelmek için yalvardı' ifadesiyle Serdar Aziz'i kastetmediğini de belirtirken, 'Ne Şenol Güneş Serdar'ı, ne de Serdar Şenol Güneş'i aradı. Şenol Güneş'in kastettiği oyuncu Serdar değil. Ayrıca Serdar bu yollara tevessül edecek bir kişi değil. Dört büyük takımdan son üç yıl içinde 10'dan fazla resmi teklif alan bir oyuncu neden transfer için yalvarsın?' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0