Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Senin Kahvenin Kaç Yıl Hatırı Var?

Senin Kahvenin Kaç Yıl Hatırı Var?

Bir fincan kahvenin gerçekten 40 yıl mı hatırı var? Hadi, öğrenmek için hemen teste!

1. Öncelikle evindeki kahve fincanlarının ne kadar büyük olduğunu söyle bakalım!

2. Kahveni makinede mi yapıyorsun yoksa cezvede mi?

3. Ne ikram edersin peki kahvenin yanında?

4. Arkadaşlarınla kahve içerken ne hakkında konuşursunuz genelde?

5. Ne sıklıkla toplanırsınız kahve içmek için peki?

6. Genellikle nerede ağırlarsın onları söyle hadi!

7. En önemli soruya geldik: Fal bakmak için fincanı kapatır mısınız?

8. Son olarak, bir de kahveni nasıl seçtiğini öğrenelim!

Senin kahvenin bir ömür hatırı var!

Sen kahve içmeyi bir ritüel olarak görüyor bu nedenle de kahve seçiminden sunumuna, her ayrıntıya oldukça özen gösteriyorsun. Hoş sohbetin ve arkadaşlığın ise seninle içilen kahveyi unutulmaz kılıyor. İşte bu yüzden seninle içilen bir fincan kahvenin bir ömür hatırı var! Peki bu durumu bir adım daha ileri taşımak, ikram ettiğin kahvenin lezzetini de unutulmaz kılmak istemez misin? O zaman sana küçük bir sır verelim: Kahve Dünyası Türk Kahvesi ile hazırlanan her kahvenin tadı bir başka!

Senin kahvenin gerçekten 40 yıl hatırı var!

Kahve içmek senin için arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmek demek! O yüzden öyle gereksiz şovlara, ikramlara ihtiyaç duymuyorsun arkadaşlarını ağırlarken. Onların da senden böyle bir beklentisi yok zaten, oldukça samimi bir ilişkiniz var sizin. Bu nedenle de senin kahvenin gerçekten 40 yıl hatırı var! Peki bu durumu bir adım daha ileri taşımak, ikram ettiğin kahvenin lezzetini de unutulmaz kılmak istemez misin? O zaman sana küçük bir sır verelim: Kahve Dünyası Türk Kahvesi ile hazırlanan her kahvenin tadı bir başka!

Senin dostluğun yeter, kahve bahane!

Kahve falan hepsi bahane değil mi? Senin tüm olayın arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmek. Bu nedenle de senin kahvenin hatırına bir ömür biçmeyeceğiz, çünkü senin dostluğun yeter! Fakat yine de ne olursa olsun vazgeçemediğimiz bu kahve alışkanlığını bir adım daha ileri taşımak, ikram ettiğin kahvenin lezzetini de unutulmaz kılmak istemez misin? O zaman sana küçük bir sır verelim: Kahve Dünyası Türk Kahvesi ile hazırlanan her kahvenin tadı bir başka!

9. 100.000.000 kere teşekkür!

9. 100.000.000 kere teşekkür!