Görüş Bildir
Haberler
Senin En Kötü Yanın Ne?

Senin En Kötü Yanın Ne?

Osman Avcı
29.04.2015 - 15:48 Son Güncelleme: 30.04.2015 - 18:35

Burada senin en kötü özelliğini söyleyeceğiz. Bakalım ne kadar kötü bir insanmışsın sen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin en kayda değer özelliğin nedir?

2. Şu kız hakkında ne düşünüyorsun?

2. Şu kız hakkında ne düşünüyorsun?

3. Son ayrıldığın sevgilinden, neden ayrıldın?

4. Senin için şunlardan hangisi daha önemlidir?

4. Senin için şunlardan hangisi daha önemlidir?

5. Yedi büyük günahtan hangisine daha çok meyillisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok zor günlerden geçiyorsun, ne yapsan elinde kalıyor. Buna rağmen arkadaşların acayip şeyler başarıyor. Nasıl hissedersin?

7. Evsizleri gördüğün zaman nasıl hissediyorsun peki?

8. Senin en karanlık tarafların ne zaman-nerede ortaya çıkıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kontrol Delisisin!

Kontrol Delisisin!

Senin en kötü yanın tam bir kontrol delisi olman. İstiyorsun ki, etrafındaki herkesi sen yönet, dünya senin parmağının ucunda dönsün. Herkese patronluk taslıyorsun, çünkü lider olduğunu düşünüyorsun. Senden habersiz yapılan şeyler olunca da kafayı yiyorsun; çünkü sensiz ellerine yüzlerine bulaştıracağından yüzde yüz emin gibisin. Aslında oldukça sevecen, iyi niyetli ve arkadaş canlısı birisin; ancak söz konusu iş olunca milletin ensesinde boza pişiriyorsun ve bunun profesyonelliğin bir gereği olarak görüyorsun, bir bakıma haklısın da... Ancak organizasyon konusunda cidden iyi olduğunu söylemek gerek. Kısaca senin kaderinde patron olmak var; çünkü kimsenin senin kadar ayakları yere basmıyor!

Çok Bencilsin!

Çok Bencilsin!

Senin en kötü yanın bencilliğin. Dünya senin etrafında dönüyor. Bu dünyadaki en önemli şeyse kendin, keyfin ve kahyası; gerisi senin için teferruat. Konformistsin yani ve bu konforunu bozacak insanlara düşman kesiliyorsun. Ayrıca senin mükemmeliyetçilik gibi bir özelliğin daha var; yetinmiyorsun, senin için hep daha iyisi vardır hiç şüphesiz. Egonsa tavan fakat allahtan egon IQ'ndan yüksek değil. Amma velakin sen bencil olduğunu hiçbir zaman inkar etmedin, ki bu dünya üstündeki istisnasız herkes bencildir. Sen en azından ikiyüzlülük maskesi takmıyorsun suratına.

Ön Yargılısın!

Ön Yargılısın!

Senin en kötü tarafın, oldukça ön yargılı olman. Yani senin için basitçe çabuk karara varıyorsun diyebiliriz. Evet, aslında insan sarrafı gibi özelliğinin olduğu gerçeğini yadsıyamayız, haklı çıktığın zamanlar da oluyor; fakat yanıldığın zamanlar da hiç de az değil. Ayrıca sabit fikirlisin; düşüncelerinin değişmesi deveye hendek atlatmakla eş, dediğim dedik çaldığım düdüksün bir nevi. Ancak bu seni disiplinli ve prensipli bir insan yapıyor aynı zamanda. Bir de bu dünyada şüpheci ve güvensiz olmak, kazaları minimum zararla atlatmak için mantıklı bir çözüm!

Kıskançsın!

Kıskançsın!

Senin en kötü tarafın kıskançlığın. Sende acayip bir sahiplenme duygusu var ve sahiplendiğin kişiye sonuna kadar bağlanıyor, bu konuda da sınır tanımıyorsun. Sen bu kadar bağlıyken, karşıdan da aynı bağlılığı bekliyorsun haliyle. Ayrıca insanların ne dediği ve nasıl düşündüğüyle çok ama çok ilgileniyorsun; bu da seni gergin bir insan yapıyor. Bunun nedeni aslında çok basit: Sen insanları umursayan birisin. Kısaca sende sevgiyi paylaşmak diye bir şey yok; BİR ŞEY SENİNSE SENİNDİR. Herkes ayık olsun!!11

İnsanları Manipüle Ediyorsun!

İnsanları Manipüle Ediyorsun!

Senin en kötü özelliğin, insanları manipüle edip, istediğini yaptırabilmen. Süper kurnazsın; daha yeni tanıştığın birisini bile saniyede çözüyor, onun zayıf-güçlü noktalarını belirleyip anında strateji belirliyorsun. Mesela karakterinin güçlü olduğunu iddia eden birini mi gördün diyelim; bir anda söz dinleyen birisi gibi görünüp ona istediğini yaptırabiliyorsun. O da kendi aklıyla yapmış zannediyor ki: işte tam olarak manipüle etmenin tanımlaması bu! Zekisin, insan sarrafısın, cin gibisin cin. Ali Cengiz senin yanında asistan kalır be :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
87
50
40
35
32
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın