Görüş Bildir
Haberler
Sen Yetişkin misin Yoksa Tam Bir Ergen mi?

etiket Sen Yetişkin misin Yoksa Tam Bir Ergen mi?

Ayşe Korkmaz
04.05.2016 - 15:49

Bakalım içten içe ergen mi kalmışsın yoksa hayatın bütün yükünü taşıyabilecek kadar güçlü müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, hangisi senin buzdolabının içine daha çok benziyor?

2. Ne alaka deme ve cevapla bakalım, doktor randevularını nasıl ayarlarsın?

3. Peki hangisi senin kahvaltın olabilir?

4. Ve yavaş yavaş faturalar gelmeye başladı... Ne hissediyorsun?

5. Sence hangisi mantıklı bir alışveriş olur peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok özel olmazsa eğer bize sevgilini/eski sevgilini stalklayıp stalklamadığın hakkında kısa bir bilgi verebilir misin?

7. Dürüstçe cevap ver şimdi, facebook/ twitter gibi mecralarda hiç özlü sözler paylaştın mı ya da beğendin mi?

7. Dürüstçe cevap ver şimdi, facebook/ twitter gibi mecralarda hiç özlü sözler paylaştın mı ya da beğendin mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Örnek bir yetişkin!

Sana olgunluk dersi verecek değiliz tabii ki! Çünkü sen sorumluluklarının bilincinde olan, hatta onlarla baş etmeyi de seven birisin. Kendi işini kendin görmediğin sürece her zaman huzursuz olursun, çünkü senden daha iyi kim bilecek ki? Senin için güzel olan şey şu ki; bazı insanlar sorumluluklarının altında ezilir ama sen kendi yolunu bulmuşsun, onları taşımak senin için çocuk oyuncağı! Bu yüzden asla sıkılıp şikayet etmiyorsun, gerçek bir yetişkin ve olgunluk örneğisin!

Sık dişini yetişkin olmana az kaldı!

Senin o ergenlik ruhunu atmana sadece bir adım kalmış gibi görünüyor. O adımı atmaya hevesli olsan da aslında sorumluluklarından korkuyor ve zaman zaman kaçmak istiyorsun. Ama asla bir çocuk gibi görülmek de sana göre değil, sonuçta bir bedel ödenmek ve rahatın bozulmak zorunda. Keşke bazı şeyleri annen ya da baban halletmeye devam etselerdi ama malesef hayat bu kadar kolay değil! İçinde inanılmaz bir olgunluk olduğu belli, bakalım ergenliğini tamamen ne zaman geride bırakacasın?

Yetişkin olduğumun farkındayım ve bundan zevk almıyorum!

Ulan böyle olacağını bilseydin büyümek ister miydin bee! Sen bütün sorumluluklarını yerine getiren, dışardan bakınca tam bir düzen içinde yaşayıp giden birisin ama içten içe bütün bu sorumluluklarından kaçmak belki de kendini yollara vurmak istiyorsun, gidip kaybolmak istiyorsun sen ya! Ne zaman anın tadını çıkartmak istesen hayatın sana bariyerler koyduğunu düşünüyorsun, bu yüzden de sonunu düşünmeden yaptığın şeyleri özlüyor ama bir yandan da yetişkin olmaktan kaçamıyorsun malesef!

Odana dön ergen!

Oooo hoşgeldin prens/prenses, testimizi kesin beğenmedin, çıkan sonuç da senle ne alaka değil mi? Zaten burada ne işin var değil mi? Hşş sakin biraz, daha küçüksün, belki de ağır sorumluluklar almadın hiç hayatında o yüzden her şeyden şikayet edip isyan etmek kolay geliyordur sana ama bir gün yüzleşeceğin zorulukları da erteleyemezsin. Her zaman seni kollayacak ailen ya da arkadaşların olamayabilir o zaman ne oynadığın bilgisayar oyunları ne gömüldüğün sosyal medya hesapları sana yardım edemez ama yargılamıyoruz tabii ki hepimiz o yollardan geçtik gittik, senin de olgunlaşıp gerçek bir yetişkin olacağın günler yakındır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1669
726
541
266
252
195
180
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın