Görüş Bildir
Haberler
Samsung, Tuşsuz Telefon Patenti Aldı

Samsung, Tuşsuz Telefon Patenti Aldı

Caner
22.01.2014 - 21:30

Samsung, Tuşsuz Telefon Patenti Aldı

Samsung'un bir süre önce ortaya çıkan patentine bir yenisi daha eklendi. USPTO'dan gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy segmentine benzer formdaki bir akıllı telefon için patent başvurusu yapmış. Bu başvuru gerçekleştirilmiş. Ön yüzünde d onanımsal olarak hiç bir fiziksel tuş barındırmadığı gözlenen diagramın aslında merakla beklenen Samsung Galaxy S5'e ait olabileceği söyleniyor.

Skeçlerde göz çarpan bir başka detay ise D697,886 S no'lu patent başvurusunun bir de olası parmak izi tarayıcısına sahip gözükmesi. Üst sağ yüzeyde bulunan küçük bir arayüz sebebi ile dile getirilen bu iddia daha önce ortaya atılanlara destek niteliği taşıyor. Zira bir süredir Android'li yeni Galaxy telefonun böyle bir özellikle geleceği söyleniyordu. Telefonun arka yüzünde flaşlı bir kamera ve ön yüzde ise bir başka kamera ara yüzü görünmekte.

Önümüzdeki ay MWC 2014 etkinliğinde duyurulması beklenen telefonun, Quad HD ekran (1140 x 2560), 64 bit olması muhtemel yeni Exynos işlemci , 16MP ya da 20MP arka kamera, en az 3GB RAM gibi donanım özelliklerine sahip olması bekleniyor.

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0