Görüş Bildir
Haberler
Sahayı Terk Ettiler! Şike İddiası

Sahayı Terk Ettiler! Şike İddiası

Batuhan
12.01.2015 - 12:08

İkinci yarı hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Heerenveen ve Standard Liege arasında oynanan hazırlık maçında yaşananlar; ''şike'' iddialarını gündeme getirirken, hakeme öfkelenen Heerenveen takımı 90 dakika bitmeden sahayı terk etti.

Sporx'in haberine göre; Hollanda temsilcisi Heerenveen ile Belçika ekibi Standard Liege arasında oynanan maçta hakem tam 4 penaltı düdüğü çalarken, karşılaşmayı izleyenler bu kararların hemen hemen hepsinin ağır ve gereksiz olduğuna karar verdi.

Heerenveen adına 1 penaltı, Standard adına 3 penaltı kararı veren hakemin son düdüğü ise Hollanda temsilcisinin büyük tepkisine yol açtı. Heerenveen kalecisi Standard Liege'in son kullandığı penaltı atışını kurtarmayı başardı ancak hakem ceza sahası ihlali olduğu gerekçesiyle penaltıyı tekrarlatma kararı aldı. Bunun üzerine Heerenveen kalecisi ve oyuncuları büyük tepki gösterdiler ve sahayı terk ettiler.

''STANDARDLI OYUNCULAR BİLE ANLAMADI''

Heerenveen'de forma giyen golcü oyuncu Thomas Dalgaard'da maç sonu yaptığı açıklamada bazı kararları oldukça garip bulduğunu söylerken, hakem için ''Saha içinde çok sinsice davrandı'' ifadelerini kullandı.

Heerenveen Teknik Direktörü Dwight Lodeweges de maç sonrası özellikle son penaltıya dikkat çekerken, ''3. penaltı tamamen sebesiz yere çalındı. Sonra bir de tekrar kararı... Standardlı oyuncular bile birşey anlamadı'' ifadelerini kullandı.

Heerenveen - Standard Liege arasında oynanan karşılaşma için, yurt dışı kaynaklı bahis sitelerinde açılan oranlar ise ortalama olarak şu şekildeydi;

Heerenveen kazanır: 2.80

Beraberlik: 3.40

S.Liege kazanır: 2.20

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte maçta hakemin verdiği skandal kararlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0