Görüş Bildir
Haberler
Saçlarınızı Koruyup Onarırken Harika Görünmesini de Sağlayacak En İyi Saç Yağları

etiket Saçlarınızı Koruyup Onarırken Harika Görünmesini de Sağlayacak En İyi Saç Yağları

Jungie
15.04.2021 - 11:25 Son Güncelleme: 16.04.2024 - 14:21

Sönük saçlar cansızlık hatta kepek.. Tüm bu sorunlarınıza çözüm getirecek saç yağlarını inceliyoruz.

''Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bioxcin Keratin& Argan Saç Bakım Yağı

1. Bioxcin Keratin& Argan Saç Bakım Yağı

Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Saç Bakım Yağı; yıpranmış, ışıltısını ve nemini kaybetmiş saçları %94'e varan oranda onaran teknolojisi ve içeriğindeki hidrolize keratin ve argan yağı ile besler, onarır ve nemlendirir. Patentli Biocomplex B11 saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Linki burada.

2. Botanica Comfort aşırı yıpranmış saçlar için keratin saç bakım yağı

2. Botanica Comfort aşırı yıpranmış saçlar için keratin saç bakım yağı

Keratinin saçımız için önemini artık hepimiz biliyoruzdur. Bu saç yağında keratin olması ise yağdan aldığımız verimi maksimuma çıkarmamızı sağlıyor.

Keratin, saçlarımızı kısa sürede eski sağlıklı yapısına kavuşturarak sağlıklı bir görüntü elde etmemizi sağlıyor, saçlarda meydana gelen kırılma ve kopmaları engellememize yardımcı oluyor.

Bu ürün burada seni bekliyor.

3. Avon Advance Techniques fas argan yağı içeren saç yağı serumu

3. Avon Advance Techniques fas argan yağı içeren saç yağı serumu

Argan yağı içeriğini gördüğümüzde kuru ve yıpranmış saçlar için özellikle daha iyi olduğunu anlayabiliriz. 

Fas argan yağı içerisinde provitamin, B5 ve E vitaminlerini içerir. 

Kullanıcı yorumu: 'Kötü bir kuaför deneyimi sonrası yanan saçlarım için aldım , saçlarım bildiğiniz keçe gibi ama ilk kullanımda iki fıs ile acayip derecede yumuşattı ve sağlıklı görünüm kazandırdı, yorumlara bakarak almıştım çokkkk ama çok güzel bir ürün.'

Bakmak isteyenler için burada.

4. Redist 40 bitkili saç bakım yağı

4. Redist 40 bitkili saç bakım yağı

Mucizevi saç bakım yağı olarak da geçen bu yağ içerdiği 40 farklı yağ beraber çalışarak saç dökülmesi ve kepeklenmenin azalmasına, saça parlaklık ve esneklik kazandırmaya yardımcı oluyor. 

Yalnızca canlılık ve parlaklık değil birkaç sorununuz için çözüm arıyorsanız Redist 40 bitkili saç bakım yağını tercih edebilirsiniz.

Bir kullanıcı demiş ki: 'Saç dökülmesine karşı piyasada fiyat performans açısından en iyi ürün. Duştan önce diplere uygulayıp 45 dakika kadar bekliyorum 2 haftada 1 kez yapıyorum dökülmeyi %99 kesiyor.'

Sen de bu ürüne bir şans vermek istersen markanın diğer yağlarının linkini bırakıyorum.

5. Dax Supergro yavaş uzayan saçlara özel bakım yağı

5. Dax Supergro yavaş uzayan saçlara özel bakım yağı

Yavaş uzayan saçların kurtarıcısı, birçok kişinin de favori ürünü.

Bir kullanıcı '3-4 aydır kullanıyorum, saçlarım inanılmaz uzadı. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.' şeklinde memnuniyetini belirtmiş.

Saç uzatma konusunda mucizeler yaratan bu bakım yağı konusunda dikkat etmeniz gerekenler ürünü sadece saç diplerinize uygulamanız yeterli çünkü ürün bu amaçla üretilmiş.

Durulamadan önce ise saçınızı ıslatmadan yalnızca şampuanla köpürtürseniz cildinizden arınması çok kolay olacaktır.

Satın almak istersen bu ürünü buraya bırakıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ashley Joy saç bakım yağı

6. Ashley Joy saç bakım yağı

Gelelim boyalı ve yıpranmış saçları olanlar için bir yağ önerisine. Saç boyalarından yıpranan saçları düzetmesi gerçekten çok zor olabiliyor.

İçerisinde 24 farklı bitkisel bulunan bu saç yağı özellikle saçlarını boyayanları memnun edecek. 

Kullanıcı yorumu: 'İşlem görmüş saçı dıştan uzatamazsınız. Saçta yağlı bir his bırakmıyor. Kullanımı çok pratik. 2. şişem. Diğer bakım ürünlerini de kullanıyorum aynı markanın. Saçı parlatıyor. saçım boyalı, kuru ve ince telli. Saçımı besliyor, yumuşacık yapıyor. Önce şampuan yaparsanız kolayca çıkıyor ve kalıntı bırakmıyor.'

Denemek istersen linki burada.

Ashley Joy saç ürünlerini de bırakıyorum.

7. Arifoğlu organik saç bakım yağı

7. Arifoğlu organik saç bakım yağı

Arifoğlu markası çoğumuzun memnun olduğu bir marka.

Arifoğlu organik saç bakım yağının içerisinde jojoba, avokado, tatlı badem yağı, hint yağı, greyfurt kabuğu, hindistan cevizi, limon kabuğu, tiare çiçekleri gibi içerikler var. Bu zengin içeriği sayesinde içerisinde tüm saç problemlerimize ışık tutacak bir yağ bulunduruyor diyebiliriz. 

Haftada bir veya iki defa banyo öncesi saçlarımıza uygulamamız yeterli

35-40 dk beklettikten sonra durulamayız.

Arifoğlu markasının tüm saç yağlarını listeledim. Mutlaka incelemelisin.

8. Herbal Science Boom Butter saç bakım yağı

8. Herbal Science Boom Butter saç bakım yağı

Son zamanlarda kendinden çokça söz ettiren Herbal Science Boom Butter saç bakım yağı yeni bir ürün olmasına rağmen çoğumuzun favorisi olmayı başardı bile.

Bu ürünün bize vadettikleri 'İçerisindeki yağlar sayesinde saçın kaybettiği nemi kazandırması, saçı koruma onarma ve beslemede etkili, saç dökülmelerini ve kırılmalarını önlemesi ve kepek ve deri döküntülerini önlemede etkili bir yardımcı olması'

Nasıl kullanacağımıza gelirsek saçımıza masaj yaparak uygulamamız yeterli. Durulanmaması da ürünün kullanım kolaylığı açısından bize yardımcı oluyor.

Ürünün linki burada.

Bu serisinin tüm ürünün memnuniyeti çok yüksek. Tüm ürünlerini bir arada topladım.

9. Elseve Dream Long mükemmel düzleştirici saç yağı serumu

9. Elseve Dream Long mükemmel düzleştirici saç yağı serumu

Gelelim saçı düz saç kullanmayı sevenlere.

Elseve Dream Long yağını saçımızı düzleştirmeden önce saçımıza bir güzel sürüyoruz. Daha sonra düzleştiriyoruz. Sonuç hem pürüzsüz dümdüz saçlar hem de düzleştirme ve ısının etkisinden yıpranmamış saçlar oluyor. Çünkü bu yağ düzleştiricinin getirdiği yıpranmalara karşı saçımızda kalkan görevi görüyor.

Elseve markasının en beğenilen saç yağlarını bırakıyorum.

10. Dabur Amla bektaşi üzümlü saç bakım yağı

10. Dabur Amla bektaşi üzümlü saç bakım yağı

Bu ürünün diğerlerinden ayrılan en önemli özelliği yağsız yapıda bir saç yağı olması olabilir.

Bu sayede saçlardaki parlak ve bazen de yağlı duran görüntüyü engellemiş oluyorsunuz.

Kullanıcı yorumu: ' Gelir gelmez kullandım diğer yağlarla birlikte ılık bir vaziyette diğer yağları hep kullanıyordum bu yağla kullanınca değişime inanamadım ilk kullanımda böyle bir etki yapıyorsa şişe bitiminde düşünemiyorum dökülmem anında kesildi parlaklık ve dolgunluk verdi.'

Almak istersen burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Restorex Speed&Strong sarmaşık özlü onarıcı bakım yağı

11. Restorex Speed&Strong sarmaşık özlü onarıcı bakım yağı

Sarmaşık özü saçın daha sağlıklı ve daha hızlı uzamasını sağlayan bir içerik. Üstelik saç köklerini ve saç tellerini beslemeye yardımcı oluyor. Bu sayede saç dökülmesinin de önüne geçmeye yardımcı diyebiliriz. 

'Zaten kullandığım bir üründü, indirimde bulunca stok yapmak için aldım. Kullanamaya başladığımdan beri çok aşırı yıpranmış olan saçlarım düzelmeye ,daha parlak ve gür görünmeye başladı. Çok memnunum.💯👌🏻👌🏻' demiş bir kullanıcı. 

Satın almak istersen tıkla!

12. Daimon aşırı yıpranmış saçlar için güçlendirilmiş keratin bakım yağı

12. Daimon aşırı yıpranmış saçlar için güçlendirilmiş keratin bakım yağı

Yine bir keratin içerikli saç yağı önerisi. Saçlarınıza sürekli kimyasal işlem yapıyorsanız , yüksek ısıya maruz bırakıyorsanız, saçlarınız kuruyor ve parlaklığını yitiriyorsa keratin içerikli saç bakım yağlarını kullanmanız daha iyi olacaktır.

Bir kullanıcı memnuniyetini şu şekilde belirtmiş: Gerçekten harika bir ürün. Bu kadarını beklemiyordum resmen kurtarıcı. Ombreden dolayı bazı saçlarımın uçlarında lastikleşme vardı . Gidip kestirecektim ama bu ürünü denemek istedim ve mucize gibi kestirmeme gerek kalmadı. daha ilk kullanımda kopan saçım olmadı. Herkese tavsiye edeceğim ve bittikçe alacağım bir ürün oldu. Hele kokusu muhteşem ve kurutunca fön çekilmiş gibi oldu saçlarım. Hediyeler içinde çok teşekkürler çok incesiniz. Her şeyiyle 10 numara 👍🏻'

Sen de bu ürüne şans vermek istersen linkini bırakıyorum.

13. TGC bitkisel saç bakım yağı

13. TGC bitkisel saç bakım yağı

Bu saç yağı bize saç telimizi onarmak, saçlarımızı nemlendirmek, yumuşatmak, daha canlı ve parlak görünmesini sağlamayı vadediyor. İçerisinde bulunan badem yağı, saçımızı güçlendiriyor ve hızlı bir şekilde uzatırken saçlarımızın kırılmasını önlüyor.

İçerisinde çam terebentin yağı olması da saç dökülme ve kepek problemi olanlar için kurtarıcı bir içerik. 

Kullanıcı yorumu: 'Ben bu kadar etki edeceğini hiç beklemiyordum aşırı derecede saç dökülmesi sorunu yaşıyordum bunun için ve yıpranmasını onarsın diye aldım. Sürdüm ve 1saat bekledim saçımı yıkarken sadece 2-3tel saçım döküldü ve saçlarım yumuşacık oldu. İnanamıyorum bir seferde etki etmiş olmasına. Yazılanların abartı olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. Teşekkürler bir tane daha sipariş edeceğim hemen.'

Satın almak istersen tıklaman yeterli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın