Görüş Bildir
Haberler
Rize'den Burak Yılmaz'a Yapılan Harekete Kınama

Rize'den Burak Yılmaz'a Yapılan Harekete Kınama

xxxx yyyyy
03.03.2014 - 15:14 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 20:07

Burak Yılmaz'a Yapılan Harekete Kınama

Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, 'Aldığımız bir puan değerli' derken, Galatasaraylı Burak Yılmaz'a yapılan hareketin spor sahalarında yeri olmadığını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile sahasında 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Galatasaray karşısında aldıkları bir puanın sezon sonunda daha değerli olacağını söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, Galatasaray ile ligin ilk yarısındaki gibi bir maç oynadıklarını dile getirerek, 'Rakibimiz ile ilk yarıda oynadığımız maçta da çok pozisyon vermiştik. Bu maçta da Galatasaray çok sayıda pozisyon yakaladı ama hem defansımızın dikkati hem de rakibin istenilen vuruşları yapamaması oyunun içinde kalmamızı sağladı. Son dakikalarda bulduğumuz penaltı golü ile beraberliği sağladık. Galatasaray gibi şampiyonluk adayından bir puan almak da iyi' dedi.

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiklerine değinen Ferah, 'Her puan çok değerli. Rakiplerimizin kazandığı haftada kazanmak için oynadık ama kolay maç değildi. Alınan bir puan her şeye rağmen iyi. Galatasaray karşısında aldığımız bir puanın önemi sezon sonunda daha değerli olacak. Takım olarak iyi bir ekibiz. Engin Baytar ve LuaLua'nın takıma dönmesi ile yeniden alternatifli bir kadro ortaya koyacağız. Taraftarımız takımına güvensin. Bu takım ligde kalıcı olacaktır' diye konuştu.

Burak Yılmaz'a yabancı madde atılması

Ferah, Çaykur Rizespor'un geçen sezon centilmenlik yarışında önemli bir ekip olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

'Bu sezon da aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Burak Yılmaz'a maçın son anlarında yapılan hareket tasvip edilemez. Burak'a geçmiş olsun. Şehrimize gelen her futbolcu, yönetici, teknik ekip kim olursa olsun hepsi misafirimiz. Hepsi bu şehrin iyiliklerini, doğrularını görmeli. Bunu için taraftarlarımızdan daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Sporun kardeşlik, dostluk olduğunu unutmayalım. Ligde kalma yarışı içerisinde mücadele ederken psikolojik olarak kontrolün güç olduğunu biliyoruz ama sonuç ne olursa olsun bu hareketler doğru değil. Aynı hareketlerin deplasmanda kendilerine yapıldığı empatisini yapalım.'

Öte yandan, Burak Yılmaz'a yabancı madde atan kişinin tespiti için İl Spor Güvenlik Kurulu stat yöneticilerinden güvenlik kamerası görüntülerini istedi. Görüntülerin incelenmesinin ardından yabancı maddeyi atan kişinin tespit edilmesi halinde işlem başlatılacağı kaydedildi.

SPOR365

Kaynak: http://www.spor365.com/Burak-Yilmaza-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın