Görüş Bildir
Haberler
Rakiplerine Kendisi Gibi Şık ve Zarif Yumruk Atmakta Üstüne Yok! Yenilmez Kadın Boksör Svetlana Kulakova

Rakiplerine Kendisi Gibi Şık ve Zarif Yumruk Atmakta Üstüne Yok! Yenilmez Kadın Boksör Svetlana Kulakova

Enver K.
01.02.2019 - 13:53

Uluslararası Boks Federasyonu’nun (IBF) yenilmez kadın şampiyonu Svetlana Kulakova.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulakova, 14 dövüşten 13'ünü kazanarak etkileyici bir başarıya imza attı. Rakibiyle berabere kaldığı dövüş, adeta kariyerindeki tek kusur.

Fransız boksör Prisca Vicot ile 2016 yılında yaptığı dövüşü kazanarak, Uluslararası Boks Federasyonu kadınlar 140 lbs (yaklaşık 63 kilogram) boks kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

36 yaşındaki şampiyon Instagram hesabından ödülünü dekolteli, hatta üstsüz fotoğraflarıyla paylaştı.

Paylaştığı fotoğrafların birinde üzerine kazandığı altın kemerden başka hiçbir şey giymemiş ve kollarını çıplak göğsünde birleştirerek zafer pozu vermişti.

Fotojenik boksör, fotoğraflarıyla portfolyosuna eğlence katıyor. Hatta portfolyosunu hazırlarken bunun ‘hayatının en güzel anlarından' oluşan bir anı albümü olduğunu da açıkça ima ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya ulusal şampiyonalarında iki bronz madalya ve Avrupa şampiyonasında da bir bronz madalya kazandığı amatörlük döneminin ardından büyüleyici boksör Kulakova, 2007 yılında profesyonel kariyerine korkusuzca atıldı. Dört zafere imza atmasının ardından, kızının doğumu üzerine kariyerine beş yıl ara verdi.

Ringlere dönüşünün ardından, dünya şampiyonu olmak üzere amansız bir yola baş koydu. İlk dört dövüşünde, Dünya Boks Birliği'nin kadınlar arası ara şampiyonasını kazandı.

Birinci sınıf bir sporcu olmasının yanı sıra, Kulakova sadık bir eş. Dolayısıyla Instagram hesabında idmanlarını paylaştığı gibi, eşi ve kızına da yer veriyor.

Kulakova Instagram gönderilerinin birine, "İleride büyükanne olduğumda, torunum tüm arkadaşlarına ‘benim büyükannem dünya şampiyonu bir boksör' diye hava atabilecek. Hayatımın en güzel anılarını biriktirdiğim bir dönemdeyim" notunu düştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
24
9
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alf

tamam beni dövebilir.

atakan telli

çok haklısınız Eslem hanım.