Görüş Bildir
Haberler
Prandelli: "Galatasaray Avrupai Bir Takım"

Prandelli: "Galatasaray Avrupai Bir Takım"

Fatih
04.10.2014 - 21:12

Prandelli: "Galatasaray Avrupai Bir Takım"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 2-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İtalyan teknik adam Prandelli şunları söyledi:

“Bazı durumlarda karakterimizi sahaya yansıtabildik. Bu çok önemliydi. Fiziki açıdan da çok ileriye gittiğimizi gösterdik. İki gün aradan sonra bir maç yapmak zor gelir. Pozitifti. Daha da gelişmemiz gerekiyor ve gelişeceğimizi biliyoruz. Zor maçtı ama kazandığımız için çok mutluyuz.”

“Agresif oynayabildik. Maçın başında üç pozisyon bulduk, geriye kaçmadık ve bu önemliydi. Böylece rakibi yavaşlatmış olduk. Önde basmadığınız durumlarda rakip sizi 80 metre koşturur. Birkaç tane kontratak yedik. Birçok gelişme gördük. Bugün en önemlisi kazanmaktı.”

“Ben bu görevi kabul ettiğimde şampiyonluk ve 4. yıldız için geldim. Bunun için her gün çalışacağız. Şampiyonlar Ligi’nde de zorluklarla karşılaşacağımızı biliyorduk. Galatasaray bir Avrupa takımı. Her zaman kendini Avrupai bir takım olarak görmesi gerekiyor. Kalitemiz var, bunu yapabiliriz.”

'Düşüncemiz tek forvetle oynamaktı. Bugün böyle dizildik. Büyük bir takımın taktiksel değişiklikleri unutmaması gerekiyor. Her taktiği sezon boyunca kullanabiliriz. Sezon boyunca her taktiğe hazır olmak lazım.'

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Prandelli-Gala...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0