Görüş Bildir
Haberler
Paykasa

Paykasa

Aylin Doğan
07.12.2016 - 01:27

Paykasa Kartı Satın Almak İçin Öneriler

Paykasa Kartı Satın Almak için sizler bir çok önemiriz var desek de tek önerimiz internet sitemizdir. Peki sitemiz üzerinden en kolay ve hızlı bir şekilde paykasa kartı nasıl satın alabilirsiniz? Sanal ortamda belki yüzlerce paykasa kart satış işlemi yapan site veya firma bulabilirsiniz. Bir kaç tanesi güvenilir olan bu sitelerin haricinde de yüzlerce dolandırıcı ve güvenilir olmayan satıcılar daha doğrusu dolandırıcılar mevcut. Peki siz bunca dolandırıcı arasında gerçekten güvenilir olan paykasa satışı yapan siteleri nasıl ayırt edeceksiniz. Size tavsiyemiz şudur ki hali hazırda ziyaret ettiğiniz sitemiz https://paykasatr.net her türlü paykasa kart satın alma veya paykasa bozdurma işlemleriniz için size yeter. Çünkü Türkiye'nin resmi satış yetkilisi https://paykasatr.net sitemizdir ve bunu da paykasanın reseller sayfasından kontrol edebilirsiniz. 

Paykasa Müşteri Hizmetleri Hattımız. 

Bize ulaşmak için birkaç yöntem var. Birincisi telefon ile iletişim kurmaktır ve ikincisi de Online Destek sayfamız üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Paykasa kart almak için müşteri hizmetleri yetkililerimiz size hızlı ve güvenilir bir paykasa satın alma deneyimi sunacaktır. Profesyonel ve eğitimli çalışanlarımız sizler için sabah 9 ila gece 3 saatleri arasında hizmet vermektedirler. Farklı sitelerden paykasa alırken çok dikkatli olun, mesela canlı yardım alanında iken tereddüt ediyor veya çekimser bir temsilci ile karşılaşırsanız anında o siteyi terk edin ve çok dikkatli olun.

Bir Paykasa Satış Sitesinde mutlaka Canlı Yardım ve İletişim Bilgileri bulunmalı. 

Eğer bir paykasa satış sitesinin ileşitim sayfası yok ise, adres ve telefon bilgileri yetersiz ve güvensiz ise bu tür sitelerden alışveriş yapmayın. Derhal https://paykasatr.net internet sitemize girin ve size güvenli ve hızlı bir paykasa satın alma hizmeti sunalım. Eğer diğer sitelerde canlı yardım konusunda çekimser iseniz telefon ile arayın ve karşınızdaki kişiyle görüşün ve görüşmeniz esnasında zaten bu kişilerin güvenilir olup olmadığı yönünde kafanızda bir profil oluşacaktır. 

Yine dikkat etmeniz gereken başlıca konulardan bir tanesi de iletişim veya kurumsal sayfasında firma isminin olup olmadığıdır ve bunların bir limited şirketmi, şahıs şirketimi olduğu yönündeki yazıları dikkatli inceleyin ve internette bir araştırma yapın. Google'ın rehber uygulamasını kullanarak bu firmanın gerçekte var olup olmadığını çok kolay bir şekilde anlayabilirsiniz. 

Bazen de şöyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Paykasa satın almak için girdiğiniz internet sitesi, daha önce alışveriş yaptığınız ve görsel olarak aşina olduğnuz bir internet sitesine çok benzetilen ve hatta tıpatıp aynısı olan bir site ile karşılaşabilirsiniz. İşte burada çok dikkatli olmalısınız çünkü, telefon numaraları daha önce alışveriş yaptığınız telefon numaraları ile aynımı ? Çünkü internet sitesinin aynısını kopyalayarak BETAKART'a ait bir site izlenimi vermek isteyen dolandırıcılar, değerli müşterilerimizi bu şekilde kandırmak ve dolandırmak suretiyle zarara sebebiyet vermektedirler. 

Bozdurma işlemleri hızlı ve güvenlimi ? 

Daha önce diyelim ki paykasa kartınızı aldınız fakat bu kodu bozdurmadan, harcayamadan paraya ihtiyacınız oldu. Sitemiz üzerinden hemen anında bu kodu paraya çevirebilirsiniz. Sizin dikkat etmeniz gereken en önemli konuların başında da bu gelmektedir. Çünkü dolandırıcılar genelde paykasa bozdurma işlemi yapmıyorlar veya bu konuda ehil olmayan kişilerden paykasa alıyorsunuz.. Paykasa almak iiçin girdiğiniz internet sitesini iyice inceleyin, sizlere bilgilendirici sayfalar hazırlamışlarmı yoksa lalettayn birkaç sayfa koyup amaçlarının müşteri dolandırmak olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bu tür siteler, yaptıkları işe özen göstermezler ve tek amaçları dolandırmaktır. 

Gelelim Günün Sorusuna ? Paykasa Kartı Nereden Almalıyım ? 

Paykasa Kart BETAKART'tan yani https://paykasatr.net internet sitesinden alınır. 

SMS ile paykasa satın alabilirmiyim ? 

Bir çok dolandırıcı paykasa firması son dönemde SMS sistemini kullanarak internet üzerinden buldukları telefon numaralarına otomatik SMS göndermektedirler ve piyasanın çok altında paykasa sattıklarını iddia ederek dolandırıcılık yapmaktadırlar. Siz siz olun, bilmediğiniz daha önce alım yapmadığınız bu tür sitelerden uzak durun ve paykasa kart almayın. Paykasa firması size satış sonrasında da destek veriyorsa ki en iyi örnek BETAKART'tır. https://paykasatr.net sitemizden satış sonrası destek de alabilirsiniz. 

Paykasa aldığınız firma ve yetkililerle tanışın. 

Paykasa kart al Paykasa kart satın aldığınız firma ve temsilcileri ile tanışın, telefonla görüşün ve süreklilik için iletişim kurun. Bu sizin için önemli çünkü daha sonra sizin için güvenilir bir satın alma kapısı olarak bu siteyi kullanabilirsiniz. Hatta siz de sitemizde yaşadığınız bu deneyimleri diğer kullanıcılarla paylaşırsanız, onlar da rahat, güvenli ve hızlı bir paykasa satın alma işlemi gerçekleştirmiş olacaktır. 

Paykasa Kod numarasını hangi sitelerden almalıyım. 

Burada site tek vereceğimiz adres https://paykasatr.net internet sitemizdir. 8 yıllık piyasa tecrübesi, teknik altyapısı, profesyonel müşteri temsilcilerimiz ile hizmetinizdeyiz. Sitemizin teknik altyapısını who-is bilgilerini kontrol edebilir, google rehber ve diğer iletişim bilgilerimiz kontrol edebilirsiniz. Yine en önemli güven aracı olan Paykasa Reseller sayfasını ziyaret ederek https://paykasatr.net sitemizin yetkili bayi olarak listelendiğini görebilirsiniz.

Kaynak: https://paykasatr.net/paykasa-kart-sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın