Görüş Bildir
Haberler
Özel Dosya: Ünlülerin İmza Makyajlarıyla Tanışmaya Hazır mısın?

Özel Dosya: Ünlülerin İmza Makyajlarıyla Tanışmaya Hazır mısın?

Makyaj.com
09.11.2015 - 10:10

En beğendiğin ünlülerin olmazsa olmaz makyaj malzemeleri ile tanışmaya hazır mısın? Dünyaca ünlü starlar, bu ürünler olmadan makyajlarını tamamlamıyorlar! Eğer sen de hayranı olduğun ünlülerin makyajlarından esinlenmek istiyorsan, bu ürünlere mutlaka bir şans vermelisin!

Merve Boluğur

Merve Boluğur'u kırmızı rujsuz hayal edebilir misin? Biz edemiyoruz! Sokak stilinden kırmızı halıya kadar hemen hemen her yerde kırmızı rujunu süren Merve, beyaz tenine en çok yakışan canlı kırmızı rujunu yanından ayırmıyor. Sen de kırmızı rujunu, işe/okula giderken, arkadaşlarına buluşurken mutlaka sürmelisin.

Eva Longoria

Eva Longoria denilince aklına ne geliyor? Tabii ki cesur kirpikleri! Kırmızı halıda yoğun dumanlı göz makyajı ve dolgun kirpikleri ile dikkatleri çeken Eva, maskarasız sokağa çıkmıyor desek yeridir. Eva Longoria'nın makyaj stili için, bol maskara kullanman gerekiyor. Gözlerine eyeliner veya far sürmesen dahi, dolgun kirpiklerinle dikkat çekebilirsin.

Penelope Cruz

İspanyol oyuncu Penelope Cruz, kusursuz cildi ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Özellikle ışıltılı ve canlı cilt yapısı ile her makyaj stilini kolaylıkla taşıyabilen Penelope, fondöten seçimini çok bilinçli yapıyor. Sen de fondöten alırken, cilt tipine ve tonuna uygun ürünler almaya dikkat etmelisin.

Taylor Swfit

Genç nesilin en büyük idollerinden biri olan Taylor Swift, kedi gözü makyajının bağımlısı! Her davette gözlerini ön plana çıkarmayı seven ünlü şarkısı, gözlerine kalın eyeliner sürmeye bayılıyor. Kedi gözü makyajının nasıl yapıldığını öğrenmek için bu yazımıza göz atabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
24
15
12
10
9
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın