Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Sevgilin Kimdi?

etiket Önceki Hayatında Sevgilin Kimdi?

Yung Boş Ada
10.07.2015 - 16:11 Son Güncelleme: 10.07.2015 - 18:24

Önceki hayatında senin sevgilin kimdi, kiminle aşkın en güzel halini yaşadın merak ediyor musun? Merakını gidermeye geldik! Testi çöz ve kim senin sevgilindi öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak hangi cinsiyete ilgi duyduğunu öğrenmemiz lazım!

2. Sevgilinle ilk buluşmanın olmazsa olmazı nedir?

3. Bir ilişkide romantizm gerçekten önemli mi?

4. Bunlardan hangisi daha çok ilgini çekiyor?

5. Aşık olmak için bir dönem seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendinden büyük biriyle birlikte olur musun?

7. Romantik tatiliniz için bir yer seç!

8. Maceraperest bir insan olduğunu düşünüyor musun?

9. Sevgilinin saç modeli bunlardan hangisi olmalı?

10. Son olarak sevgilinde mutlaka olması gereken şeyi de söyle bitsin bu test!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Nikola Tesla" çıktı!

"Nikola Tesla" çıktı!

Çoğu kişi için ilişkideki en önemli etken dış görünüştür. Fakat senin için geçerli değil bu. Senin için en önemli şey zekadır. Sen bir erkekte çekicilikten önce zeka ararsın. Ayrıca gösteriş meraklısı tiplerden de nefret edersin, mütevaziliğin bir erdem olduğunu düşünürsün. Bu yüzden önceki hayatında senin sevgilin Nikola Tesla'ydı!

"Marlon Brando" çıktı!

"Marlon Brando" çıktı!

Kendine güveni yüksek, cesur ve karizmatik erkek mi? Hmm tam sana göre... Çünkü senin gibi çekici ve etkileyici bir kadını ancak böyle bir erkek kaldırabilir. Diğerleri senin ağırlığının altında ezik kalabilirler ;) Peki kimdi bu erkek? Elbette Marlon Brando'dan başkası değildi! Ahh ah! Dönemin en kıskanılan çiftiydiniz siz!

"James Dean" çıktı!

"James Dean" çıktı!

Sen heyecanla, macerayla, aksiyonla beslenen bir ruha sahipsin. Bu yüzden de ideal sevgililerin hep kötü çocuklar oldu. Sen de o kadar şanslıydın ki döneminin en popüler ve yakışıklı kötü çocuğu olan James Dean kalbini sana fena halde kaptırmıştı. Motosikletinin arkasına atlayıp onunla birlikte az maceraya atılmadın. Film gibi bir ilişkiniz vardı!

"Kurt Cobain" çıktı!

"Kurt Cobain" çıktı!

Sen zaten hiçbir zaman kalıplara sığmadın, hep uçarı kaçarıydın. İçinde uslanmaz bir serseri, asi bir ruh vardı. Ama duyguların da çok derindi. Hüznün en derinini, aşkın en derinini yaşardın. İçindeki melankoli hiç bitmezdi. Bu yüzden de tıpkı senin gibi, seni anlayacak birine ihtiyacın vardı. Bu kişi de Kurt Cobain oldu. Birlikte hayal gücünüzün sınırlarını zorluyor, aşkın dibine batıyordunuz.

"Jim Morrison" çıktı!

"Jim Morrison" çıktı!

Sen hiçbir zaman kimseye benzemedin, kimse gibi olmadın. Kimse anlayamadı seni; sen hep konuştun, anlatmaya çalıştın, onlar sadece sana bakıp 'evet' diyebildiler. Çünkü sen çok farklı bir frekanstasın, sanki bu dünyadan değil gibisin. İnanılmaz değişik bir düşünce yapısına sahipsin. Ama günün birinde o geldi, Jim Morrison geldi ve senin bitmek bilmeyen ızdırabına son verdi. Senin elinden tutup sana aşkı öğretti.

"Freddie Mercury" çıktı!

"Freddie Mercury" çıktı!

Sen bu koca yürekli ve kelimeleri kifayetsiz bırakan adamla sevgiliydin işte, ne kadar şanslı olduğunu sen düşün. Ama o da en az senin kadar şanslıydı. Çünkü sende öyle bir tutku vardı, öyle bir aşk vardı ki derya deniz! Dillere destan bir aşkınız vardı. İnsanları en çok etkileyen şey ise cesaretinizdi. Birçok kişiye ilham kaynağı oldunuz, cesaret verdiniz siz.

"Audrey Hepburn" çıktı!

"Audrey Hepburn" çıktı!

Senin için bu hayatta çok önemli iki şey vardır, onlar da: Romantizm ve tarz. Romantizm olmadan senin için hayat kupkuru bir çölden farksız. Tarz ise zaten senin var olma sebebin gibi. Daima giyinişine görünüşüne önem verirsin. Sevgilinin de böyle biri olmasını istersin. Öyle de oldu. Güzeller güzeli, şıklığıyla daima ön planda olan ve son derece kibar Audrey ile çok güzel günleriniz oldu.

"Marilyn Monroe" çıktı!

"Marilyn Monroe" çıktı!

Kraliyet soyundan gelme olasılığın var mı? Bizce var, çünkü ancak krallarda olabilecek bir asillik, karizma ve çekiciliğe sahipsin. Kralım desen inanılır yani, o derece! Ee durum bu olunca yanına sıradan biri yakışmazdı elbette. Sen de en doğru tercihi yapmış, döneminin kraliçesi Marilyn'i takmışsın koluna. Siz Hollywood sokaklarında gezerken herkes saygı duruşuna geçerdi. Erkekler kıskançlıklarından ölür, kadınlarsa senin kollarına atılmamak için kendilerini zor tutarlardı!

"Sophia Loren" çıktı!

"Sophia Loren" çıktı!

Çok güzel ve seksi bir kadınla birlikte olmak zordur. Herkes kaldıramaz o kadının ağırlığını. Bunu başarmak karizma, zeka ve biraz da yürek ister. İşte sen bunu başardın. Döneminin en seksi kadınlarından biri olan Sophia Loren'i kendine bağladın. Taktın sevgilini koluna, düşman çatlattın, aşkın en güzelini de yaşadın!

"Brigitte Bardot" çıktı!

"Brigitte Bardot" çıktı!

Zor kadın derlerdi ona; onunla oyun olmaz o seninle oynar, o aşık olmaz sadece kendine aşık eder derlerdi. Ama bu laflar senin bir kulağından girip diğerinden çıktı. Hiçbirini dinlemedin, tek bir şey istiyordun; o da bu kadını elde etmek! İyi ki de dinlememişsin onları, pes etmemişsin. Çünkü sen herkesin imkansız dediğini başardın ve Brigitte gibi dünyalar güzeli bir kadını kendine sırılsıklam aşık ettin. Helal olsun be sana!

"Belgin Doruk" çıktı!

"Belgin Doruk" çıktı!

Çekicilik, seksapel elbette önemli şeyler bir kadın için. Erkekler genelde bunu ararlar birlikte olacakları kadınlarda. Ama bu senin için hiç ama hiç geçerli değil. Senin için önemli olan şey narinlik, kibarlık ve tatlılık. Yani senin kadının tam bir 'küçük hanım' olmalıydı. Oldu da! Yeşilçam'ın güzeller güzeli 'küçük hanım'ı senin sevgilin oldu, çok da güzel günleriniz oldu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
555
248
218
141
66
62
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
meaculpa

"Nikola Tesla" çıktı! ve elektirik alamadım kendisinden :D

banada nikola çıktı bende pek elektirik alamadım kendisini bana bulup bu akdar zahmete girdiği için onedio ya teşekkür ediyorum ama yine de bir çay içebilriz... Devamını Gör

Sıla Atılcan

"James Dean" çıktı! "James Dean" çıktı! Sen heyecanla, macerayla, aksiyonla beslenen bir ruha sahipsin. Bu yüzden de ideal sevgililerin hep kötü çocuklar... Devamını Gör

Bahar Türk

"James Dean" çıktı! Sen heyecanla, macerayla, aksiyonla beslenen bir ruha sahipsin. Bu yüzden de ideal sevgililerin hep kötü çocuklar oldu. Sen de o kadar ş... Devamını Gör