Görüş Bildir
Haberler
Olcay: "Şanslı Günümüzdeydik"

Olcay: "Şanslı Günümüzdeydik"

Fatih
03.05.2014 - 22:54

Olcay: "Şanslı Günümüzdeydik"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Spor Toto Süper Lig'de 3-2 kazandıkları Gençlerbirliği maçında sarı-kırmızılı oyuncuların çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Olcay, “Galatasaray olarak şanslı bir günde olduğumuzu düşünüyorum. Çok iyi bir mücadele verdik. Oyuncularımızı kutluyorum” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı, Galatasaray’ın sezon sonuna kadar iki önemli hedefinin bulunduğunu aktararak, “Bundan sonra iki hedefimiz var. Bunlardan bir tanesi Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmak. İkincisi de Türkiye Kupası’nı kazanmak. Kritik bir maç oldu. Maç gitti geldi ama bir şekilde Galatasaray bu maçı kazanmasını bildi. Önümüzde Türkiye Kupası maçı var. O maça da gayet kararlı bir şekilde kazanmak için gideceğiz. Önümüzdeki günlere bakacağız. İnşallah ligde Trabzonspor gibi güçlü bir rakibe karşı deplasmanda şansımız yanımızda olur” ifadelerini kullandı.

Taraftarları Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçına çağırdı

Özkan Olcay, sarı-kırmızılı taraftarları Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçına davet etti.

Sarı-kırmızılı takımın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off serisi son maçında Fenerbahçe ile 5 Mayıs Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapacağı maça değinen Olcay, “Pazartesi günü de Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın çok önemli bir maçı var. Galatasaraylı taraftarlar, umarım bu maçın önemine gerekli ilgiyi gösterip, Abdi İpekçi Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduracak” şeklinde görüş belirtti.

Özkan Olcay, teknik direktör Roberto Mancini ile sezon sonunda yolların ayrılacağı yönündeki haberler hakkında ise, “Bu tip spekülatif konuşmalara girmek istemiyorum. Birkaç kritik maçımız kaldı. Onlardan sonra soracağınız sorulara cevap vereceğiz ama bugün değil” diyerek sözlerini tamamladı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/03/olcay-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın