Görüş Bildir
Haberler
Olcay Şahan: "Biz Bitti Demeden Bitmez"

Olcay Şahan: "Biz Bitti Demeden Bitmez"

Enver K.
05.10.2015 - 18:22

A Milli Takımımızın EURO 2016 yolunda oynayacağı kritik Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları öncesinde Olcay Şahan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaderimizin kendi elimizde olduğunu söyleyen Beşiktaşlı yıldız, 'Birkaç ay önce Türkiye gidemeyecek, her şey bitti diyorlardı. Şu an her şey bizim elimizde. Hocamızın dediği gibi, biz bitti demeden bitmiyor. Her şey bizim elimizde. İki tane çok önemli rakibimiz var. Biz sadece kendimize bakıyoruz. Fatih hocamız bizi en iyi şekilde maçlara hazırlıyor. Bizim için taraftarımızın desteği önemli. Biz jendi futbolumuzu oynadığımız sürece puanları toplarız. Rakipler de tur atlamış vaziyette, onların da kafa olarak rahar olacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Hollanda maçındaki performanslarını sergilemeleri halinde 2 maçtan 6 puan alabileceklerini kaydeden Olcay, 'Hepimiz hazırız, hepimiz heyecanla bu maçları bekliyoruz. Stratejiyi hocamız belirleyecek. Zaten en iyi stratejiyi bulmuştur bile.Hollanda maçını nasıl oynadıysak, 2 maçı da böyle oynarsak, 2 maçı da alacağımızı düşünüyoruz' dedi.

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0