Görüş Bildir
Haberler
Oğullarını Televizyonda Gördüğünü Söyleyen Aileye Acı Haber

Oğullarını Televizyonda Gördüğünü Söyleyen Aileye Acı Haber

Caner
17.05.2014 - 19:54

Oğullarını Televizyonda Gördüğünü Söyleyen Aileye Acı Haber!

Soma Kömür İşletmeleri Maden Ocağı'nda emniyetçi olarak çalışan 22 yaşındaki oğulları Tayip Şenlik'i, televizyonlarda yayınlanan AA görüntülerinde rastladıklarını iddia eden ailenin umudu, madenden dün gece 15 işçinin cenazesinin çıkartılmasıyla sona erdi.

Facia haberinin duyulmasıyla tüm madenci aileleri gibi büyük bir endişe duyan Şenlik Ailesi, ilk gece maden ağzında AA kameralarınca kaydedilen ve televizyonda izledikleri kurtarma görüntüleriyle umut doldu. Yayınlanan görüntülerde yarbay rütbeli bir subayın yanında duran sarı baretli ve mavi tişörtlü madenciyi oğullarına benzeten aile, oğullarının kazadan sağ kurtulduğunu ve sonrasında kurtarma çalışmalarına katıldığını düşünerek rahatlayıp kendisine ulaşamasa da umudunu korudu.

Madende devam eden yangının söndürülmesiyle dün gece girilen galerilerden çıkarılan 15 işçi cenazesinden birinin, yapılan DNA uyum testi sonucunda Tayip Şenlik olduğu belirlendi.

Akhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenaze, sabah saatlerinde ailesine teslim edilmesinin ardından evine getirildi. Şenlik, evinin önünde kılınan cenaze namazının ardından Soma Belediye Mezarlığı'nın şehitlik bölümüne defnedildi.

Acılı aile, cenaze törenin basın mensuplarınca görüntülenmesine ise izin vermedi.

AA

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0