Görüş Bildir
Haberler
Oculus Rift İçin Kontrol Joystick'i Geliyor

Oculus Rift İçin Kontrol Joystick'i Geliyor

Onedio Medya
01.01.2016 - 21:00

Oculus Rift dünyanın en popüler sanal gerçeklik gözlükleri arasında yer alıyor. Pek yakında perakende satışına başlanacak olan cihazın yanında gerçekçiliği arttırabilmek için bir kontrol joystick’i de gelecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz Haziran ayında açıklanan ve geliştirici paketine özel ücretsiz olarak dağıtılan bu aksesuar Oculus Rift‘i tam olarak kontrol edebilmenize olanak sağlayacak. 

Oculus Touch adı verilen kontrolör, üzerinde bulunan hareket algılayıcı sensörler ve kontrol topu ile oluşturulan yapay dünyada bağımsız olarak dolaşmanıza olanak sağlayacak. İki tane kontrol topundan biriyle yakınlık-uzaklık ayarları, birisiyle de derinlik ayarları gibi hassas ayarlamalar gerçekleştirilebiliyor.

Oculus Touch’ın yetenekleri sadece bunlarla sınırlı değil. Oculus Rift ile beraber sunulacak ücretsiz oyunlarla tamamen entegre olacak cihazın sayesinde oyunun içine dahil olup karakteri dışarıdan birisine bağlı kalmadan yönlendirebileceksiniz. 

Bu yılın ortalarında satışa sunulacak Oculus Touch’ın ne kadarlık bir etiket fiyatıyla satılacağı ise henüz belli değil.

Scroll

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
6
4
0
0
0
0