Görüş Bildir
Haberler
Nokia'dan Oscar Göndermesi: "Bu Bulanık Fotoğrafı Kaldır Ellen"

Nokia'dan Oscar Göndermesi: "Bu Bulanık Fotoğrafı Kaldır Ellen"

Batuhan
03.03.2014 - 17:06

Nokia'dan Samsung'a Oscar Göndermesi

Geçtiğimiz gün düzenlenen Oscar töreninde Ellen DeGeneres'in Galaxy Note 3 ile çektiği selfie fotoğrafa, Nokia'dan gönderme geldi. Elen! bulanık çıkmışsın!

Geçtiğimiz gece düzenlenen Oscar törenine filmlerden ve aktörlerden çok Ellen DeGeneres'ın, Samsung Galaxy Note 3 ile çektiği selfie fotoğraflar ilgi çekmişti. Hatta Ellen'ın Galaxy Note 3 ile çekildiği selfie fotoğrafı 2 milyondan fazla Retweet alarak rekor kırmıştı.

Oscar goes to Nokia

Ellen ile viral reklam yapan Samsung'a bugün Nokia'dan Oscar'lık bir gönderme geldi. Galaxy Note 3 ile çektiği fotoğrafı bulanık çıkan Ellen'a, Nokia'nın Amerika Twitter hesabı 'Bu bulanık fotoğrafı kaldır Ellen' diye göndermede bulundu.

Bildiğiniz gibi son dönemlerde Lumia 1020 ile akıllı telefon kameralarında çağ atlayan Nokia, mobil fotoğrafçılığı profesyonel hale getirmeyi amaç edinmişti.

Amiral gemisi Lumia cihazlarında da sürekli gelişmiş özelliklere sahip kamera sensörüne yer veren Nokia, bu göndermesi ile kamera alanında pek bir yenilik yapmayan Samsung'u yenilik yapmaya teşvik edebilecek mi?

Shift Delete

Kaynak: http://shiftdelete.net/nokiadan-samsu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte o tweet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0