Görüş Bildir
Haberler
Nihan Buruk'tan MBFWI'da sosyal mesaj içerikli, etkileyici şov!

etiket Nihan Buruk'tan MBFWI'da sosyal mesaj içerikli, etkileyici şov!

Pimood
13.03.2014 - 18:52 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 19:15

NIAN 2014-2015 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU – MBFWI

İS” adını verdiği koleksiyonu ve Mercedes Benz Fashion Week’te sunduğu şovuyla çok konuşulan Nihan Buruk, protest tavrından bu sezonda vazgeçmedi. Doğaya ve sosyal olaylara olan duyarlılığını defile şovlarına taşıyan Nihan Buruk‘un bu sefer ele aldığı konu madencilik ve madende hayatını kaybedenlerdi. Saç ve makyajlarıyla tam bir bütünlük içersinde olan erkek mankenler, etkileyici bir sunum gerçekleştirirken, Türkiye’nin bu üzücü ve iç burkan gündeminde, izleyenleri de duygulandırdı.

Kaynak: http://pimood.com/nian-2014-2015-sonb...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tamamı erkek tasarımlarından oluşan koleksiyonun fonksiyonelliği dikkatlerden kaçmadı. Rahat ve kullanışlı kumaşların yer aldığı tasarımlarda renkler toprak, siyah ve füme tonları ile bordoydu. Sırt çantalarının erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları olarak kullanıldığı koleksiyonda ayakkabı tercihleri süetten yanaydı.

Defilenin baş mankenleri olarak podyuma çıkan Nihat Altınkaya ve Yunus GünçeNihan Buruk’un sosyal duyarlılığına ortak olarak, şovunda kendisine destek oldular.

Nihan BurukNIAN markası altında çıkardığı 2014-2015 sonbahar/kış erkek koleksiyonuyla izleyenlerden tam not alarak, sadece kadın tasarımlarında varolmadığını da bir kez daha göstermiş oldu.

Bu etkileyici şovun tasarımlarına bir göz atmaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın