Görüş Bildir
Haberler
Mutlu Evliliğin Sırları Nelerdir?

Mutlu Evliliğin Sırları Nelerdir?

Duru Uzun
06.10.2016 - 02:00

Evlilik hazırlığındaki veya yeni evlenmiş çiftler için ayrı bir öneme sahip olan mutlu evliliğin sırları, çiftten çifte göre değişiklik göstermesine ve karmaşıklaşmasına rağmen bazı evrensel kurallarla herkes için geçerli olabiliyor. İşte evliliğinizde uzun süreli mutluluğu ve huzuru yakalamak için dikkat etmeniz gereken detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutlu Evlilik Bir Şans Değil

Genellikle mutlu evliliğin sadece doğru eş seçimi ve çiftlerin birbirleri ile olan uyumu, benzerliği sonucunda oluşabileceği düşünülse de evlilik, uyum ve benzerlikten daha fazlasını gerektiriyor. Anlık ve şansa bağlı bir durum olmayan, uzun yıllara yayılan mutlu evliliklerin temellerini sevgi ile birlikte özveri, anlayış, hoşgörü, çaba ve sabır meydana getiriyor.

Duygusal destek ve bu desteğin karşılıklı istikrarı mutlu evliliklerde oldukça önemli bir yere sahipken, ikili ilişkilerin sağlıklı yürümesi için fedakarlıklarda da bulunulması gerekiyor. Evliliklerde genellikle göz ardı edilen diğer bir detay ise saygı ve kişisel alan.

Her ne kadar ikili bir ilişki söz konusu olsa da evlilikte dahi çiftlerin birbirine kişisel alan bırakması ve saygı göstermesi uzun süreli, iyi bir evlilik için uyulması gereken kurallar arasında yer alıyor.

Çiftlerden biri, ortada herhangi bir sorun olmasa dahi yalnız kalmak ve tek başına zaman geçirmek isteyebilir. Bu tarz durumlarda her 2 tarafın da diğerine karşı sorgulayıcı ve baskıcı bir tavır sergilemek yerine hoşgörülü ve özverili bir davranış biçimini benimsemesi gerekiyor.

Mutlu Evliliğin 3 Temel Şartı

Mutlu evlilikler, birçok farklı değişken ve detay içerse de genel olarak 3 temel koşul üzerine kurulu oluyor. Devamı için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın