Görüş Bildir
Haberler
Muhtar Savaşları Devam: 2 Ölü

Muhtar Savaşları Devam: 2 Ölü

adem kara
01.04.2014 - 09:15

Muhtarlık Kavgası 2 Can Daha Aldı

Muhtarlık seçimleri nedeniyle dün yaşanan kavgalar bugün de devam etti, Aksaray ve Diyarbakır'da çıkan kavgalarda iki kişi hayatını kaybetti.

Dün yapılan yerel seçimlerdeki gerginlik bugün de devam etti.İki ilde muhtarlık seçimleri nedeniyle çıkan kavgalarda 2 kişi hayatını kaybetti.

Aksaray'ın merkeze bağlı Borucu köyünde, dün yapılan muhtarlık seçiminin ardından, iki muhtar adayının yakınları arasında tartışma çıktı.

Çıkan kavgada, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan Abdullah Koçak (27) hayatını kaybetti. Silahla ayağından yaralanan Yaşar Taraklı ise Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diğer bir ölüm haberi de Diyarbakır'dan geldi.

Silvan'ın Dağcılar köyünde muhtarlık seçimini aday olan amca çocuklarından eski muhtar Kemal Uruç kazandı. Seçimin ardından muhtar Uruç ile seçimde rakibi olan amcasının oğlu Kerem Uruç arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda, muhtar adayı Kerem Uruç'un kardeşi Mikail Uruç (30) ile yengeleri Hukumet Uruç (45) yaralandı. Yaralılar Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen karnından yaralanan Mikail Uruç, hayatını kaybetti. Hukumet Uruç'un tedavisi ise sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Dün de Türkiye genelinde muhtarlık seçimlerinin çekişmeli olduğu bölgelerde çıkan kavgalarda 9 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Ajanslar

Kaynak: http://www.haber7.com/guncel/haber/11...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0