Görüş Bildir
Haberler
Mourinho: "Favori Değiliz"

Mourinho: "Favori Değiliz"

Batuhan
25.02.2014 - 15:46

Mourinho: "Favori Değiliz"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Galatasaray maçı öncesinde basının karşısında.

Chelsea'nin Galatasaray ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçı öncesinde Portekizli menajer Jose Mourinho, basın toplantısı düzenledi.

Mourinho’nun açıklamaları şu şekilde

Özel bir görüşmeyi kaydedip sonra yayınlayanlar utanmalıdır. Utanç verici olan özel konuşmanın kamusal hal almasıdır.

Yaptığım yorumu savunmuyorum. Karşımdaki insan özel olan konuşmayı yayınlayarak kalitesini ortaya koydu. Söylenen şey resmiyete dökülünce komik olmuyor. Samuel Eto’o çok özel, 4 kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanan birisi. Burada konuşulması gereken şey özel konuşmanın yazılmasıdır. Ben oyuncularımı koruyan bir antrenörüm.

Ben bütün maçlarımı için sabırsızım. Galatasaray, Türkiye’nin şampiyonu. Drogba ile karşılaşmak zor olacak. İkimiz de işimizi yapmak için çabalayacağız.

Galatasaray geçen sene de iyi bir takımdı, şimdi de öyle. Yeni transferler yaptılar. İyi takımın üzerine iyi takviyelerde bulundular.

Şampiyonlar Ligi’nde favori değiliz, bu aşikar. Ama bu turnuvada bir takım çeyrek finale geldiyse her şey mümkündür. Favori olduğum zamanlarda bu kupayı kazanmadığım oldu.

Maçı tabii ki kazanmak için oynayacağız. Rakibin Burak Yılmaz, yedek kulübesinde Umut Bulut gibi gol silahları var. Çok fazla özel oyuncuya sahipler.

Drogba’yı sahada görmek bizim için duygusal bir durum. Didier ve Sneijder gibi kariyerlerinin bir parçası olan kişileri rakip olarak görmek garip.

Şu anda olmak istediğim yerdeyim. Her kulüpte çalışabilirim. Ama şu an mutluyumç

Petr Cech

İlk defa TT Arena’da maç oynayacağım. Büyük bir mücadele olacak. Çok heyecanlıyım.

Uzun yıllarca Drogba takımımızın büyük bir parçası oldu. Onunla bir kez daha karşılaşmak çok güzel. Galatasaray için büyük bir oyuncu.

Son zamanlarda iyi sonuçlar aldık ancak Galatasaray zorlu bir rakip.

Muslera’nın Lazio’da da çok iyi performans sergiliyordu. Galatasaray takımının önemli bir parçası.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0