Görüş Bildir
Haberler
MHK Başkanı'ndan Olay İtiraf!

MHK Başkanı'ndan Olay İtiraf!

Batuhan
23.01.2014 - 16:23

MHK Başkanı'ndan Olay İtiraf!

TRT Stadyum programına katılan Alp, hakemliği bırakma noktasına gelen Fırat Aydınus ve Halis Özkahya’yı kendisinin vazgeçirdiğini açıkladı. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, bu sezon en fazla hakem hatasının Beşiktaş’a yapıldığını söyledi.

“BEŞİKTAŞLILIĞIM İNKAR EDİLEMEZ”

Hakem hatalarının futbolun gerçeği olduğunu vurgulayan Alp,”Benim geçmişteki Beşiktaşlı’lığım inkar edilemez. Yıllarca futbol oynadım, yöneticilik yaptım. Şimdiki görevimde bu geride kaldı. Tüm kulüplere eşitim, ama hakem hatalarını ben de görüyorum. Üç büyüklere bakarsak bu durum en çok Beşiktaş’a rastlıyor. Hakem hatayı Galatasaray, Fenerbahçe maçında da yapabilir, olgunlukla karşılanmalı” dedi.

“UYKULARIMIZ KAÇTI”

Cüyent Çakır ve Fırat Aydınus’un Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda görev alacağını duyuran Zekeriya Alp, “UEFA ve FIFA’dan raporlar geliyor, hepsi olumlu. Yurt dışında her şey güzel geçiyor. Yurt içinde bazı hakarete varan kelimeler bizi rahatsız etti. Hatta uykularımız kaçtı. Ama bunun dışında yönetimler gayet iyi” ifadelerini kullandı.

“AYDINUS VE ÖZKAHYA BIRAKACAKTI”

Disiplin ve Tahkim Kurulu kararları arasındaki farklılıkların hakemleri olumsuz yönde etkilediğini vurgulayan Alp, “Fırat Aydınus ve Halis Özkahya bu durumdan en fazla etkilenen hakemler. Hatta hakemliği bırakma noktasına geldiler. Kararlarından vazgeçirmek için elimden geleni yaptım. Bu hakemleri kolay kazanmıyoruz. İkisi de 19-20 senedir bu işi yapıyor. Biz daha fazla polemik olmaması için basından uzak durduk. Sessiz kaldık ama olaylar çok büyütüldü” diye konuştu.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/23/mhk-bas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın