Görüş Bildir
Haberler
Lily James'den Makyaj Dersi: Kırmızı Ruj Nasıl Kullanılır?

Lily James'den Makyaj Dersi: Kırmızı Ruj Nasıl Kullanılır?

Makyaj.com
14.12.2015 - 15:44

Lily James, kırmızı halının en iddialı yıldızlarından. Kendine has makyaj stili, kalın kaşları ve iri gözleri ile dikkat çeken Lily, geçtiğimiz günlerde katıldığı davette ilgi odağı oldu. Doğal makyaj stiline hayran kaldığımız ünlü oyuncu, bu görüntüsüyle bize kırmızı rujun nasıl kombinleneceğini göstermiş oldu. Sen de özel davetlerde, taze ve modern görünmek istiyorsan bu makyaj stilini mutlaka denemelisin.

1. Adım

Kırmızı ruj için ihtiyacın olan en önemli şeylerden biri, pürüzsüz bir cilttir. Bunun için önce cildini nemlendirmeli, daha sonra L'Oréal Paris True Match fondötenini uygulamalısın. Nemlendirici uygulamadan fondöten uygulamak, cildinin kuru gözükmesine neden olabilir.

2. Adım

Yumuşak uçlu fırçanla, yanaklarına pembe tonla renklendir. Yılın son trendi strobing için elmacık kemiklerinin üzerine aydınlatıcı sürerek, canlı ve ışıl ışıl bir görüntü oluşturabilirsin.

3. Adım

Sıra geldi kaşlarına... Öncelikle kaşlarındaki boşlukları kaş kalemi ile doldurarak kalın bir kaş yapısı oluşturmalısın. Daha sonra temiz bir maskara fırçası ile yukarı doğru tarayarak doğal bir görüntü ver.

4. Adım

Bronz ışıltılı farını göz kapaklarına uygula. Kırmızı ruju dengelemek için gözlerine abartılı makyaj yapmana gerek yok. İki kat maskara ile kirpiklerini belirginleştirmelisin.

5. Adım

Kırmızı rujunun pürüzsüz gözükmesi için, öncelikle dudaklarını nemlendirmelisin. Daha sonra kırmızı dudak kaleminle dudaklarını çerçevele ve içlerini doldurmaya başla. L'Oréal Paris Color Riche Pure Reds Ruj JLo's Pure Red rujunu sürerken, ortadan kenarlara doğru gitmelisin. Rujunun daha kalıcı ve mat gözükmesi için, rujunun üzerine transparan pudra sürebilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
14
10
7
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın