Görüş Bildir
Haberler
LG, Gazete Kağıdı Gibi Bükülebilir Ekran Üretti

LG, Gazete Kağıdı Gibi Bükülebilir Ekran Üretti

Onedio Teknoloji
05.01.2016 - 16:10 Son Güncelleme: 06.01.2016 - 12:59

LG, bu hafta düzenlenen Consumer Electronics Show’da, 18” genişliğinde gazete sayfası gibi bükülebilen ekranın prototipini tanıttı. Teknoloji devinin bükülebilir, katlanabilir OLED ekranları geleceğin teknolojisi olarak görüyor. Ünlü marka, geçtiğimiz sene de benzer bir teknolojiyi duyurmuştu ancak görsellerini kapalı kapılar arkasında saklı tutmuştu. Şimdi ise LG ürününü Dünya’ya tanıtmak için hazır görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tarz konsepte sahip ekranların daha önce Sony, Samsung, Sharp ve diğer markalar tarafından sergilendiğini görmüştük. Buna karşın, LG’nin bu çıkışı aynı zamanda firmanın yenilikçi teknolojiyi akıllı telefonlarda, tabletlerde ve televizyonlarda farklılık katacak şekilde kullanacağına işaret ediyor.

LG bu gibi bükülebilir, katlanabilir hatta yüzeylere kaplanabilir ekranları gerçeğe dönüştürüyor. Firmanın yakın zamanda 25” bükümlü yüzeye sahip ekranın bir aracın içine monte edilmiş şekilde görücüye çıkarması bekleniyor.

Yakın gelecekte gazete gibi görünen ekranlara daha yakından bakma fırsatı bulacağız. Bir başka duyum da 55” kağıt inceliğinde televizyonların geldiği yönünde.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/1/3/1070...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
20
12
5
5
5
0