Görüş Bildir
Haberler
LG G3 İçin Quickcircle İsimli Kılıf Duyuruldu

LG G3 İçin Quickcircle İsimli Kılıf Duyuruldu

Batuhan
22.05.2014 - 16:33

LG G3 İçin Quickcircle İsimli Kılıf Duyuruldu

LG, 27 Mayıs’ta tüm dünyada görücüye çıkaracağı akıllı telefonu G3 için QuickCircle isimli kılıfını duyurdu.

Tanıtımına bir hafta kala LG G3 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. En son fiyatı sızdırılan telefonunun bu sefer LG tarafından dairesel tasarımlı QuickCircle adlı kılıfı duyuruldu. Açıklamalara göre kullanıcılar, G3 kılıfının kapağını dahi açmadan bazı işlemleri yerine getirebilecek. Bunlar arasında, saat ve tarih kontrol etme, arama yapabilme, SMS metni gönderebilme, fotoğraf çekme, müzik dinleme, hava durumu görüntüleme ve hızlı bir şekilde ayarlara ulaşabilme yer alıyor.

Enerji konusunda tasarruf ettirecek kılıf, akıllı aydınlatma özelliği sayesinde ise telefona bir mesaj veya arama geldiğinde etrafa dairesel bir ışık yayıyor. Kılıfta bulunan Qi teknolojisi de cihazın kablosuz olarak şarj edilebilmesine olanak tanıyor.

Firma, önümüzdeki günlerde özel işlevler gerçekleştirebilmek için QuickCircle kılıf için geliştiricilere özel bir SDK yayınlayacak.

QuickCircle kılıf, metalik siyah, ipek beyazı, parlak altın, hint pembesi ve nane yeşili renk seçenekleriyle birlikte piyasaya sunulacak. Kılıfın fiyatının, LG’nin 27-28 Mayıs’ta düzenleyeceği etkinliklerde netleşeceğini düşünüyoruz.

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/05/lg-g3...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0